Ledujte!

* Hoďte lahvičku lubrikačního gelu do lednice, aby vám dodal extra chvění, až si ho budete roztírat na těch pravých místech.
* Několik kostek ledu zabalte do šátku a ten použijte k jemnému svázání partnerových zápěstí za zády. Led se bude pomaloučku roztékat na křivkách jeho/jejích zad.

Sklouzněte se!

»Nuru« je starobylá erotická japonská masáž, kdy žena sebe i partnera pokryje vonným olejem nebo lubrikačním gelem a pak klouže celým nahým tělem po jeho, čímž dochází ke stimulaci partnera. Masáž »nuru« nabízí obrovské vzrušení – nejen že je velmi intimní, ale dráždí už samotný vizuální zážitek.

Užijte si sprchu!

* V létě je sprcha nejlepší místo, kde se pěkně zapotit, zatímco se myjete! Vlezte si spolu do sprchy a použijte mýdlo s panthenolem, mátou nebo tea tree olejem pro pocit příjemného ochlazení.
* Navzájem si proveďte masáž hlavy a pak jeden druhého pořádně namydlete na všech místech a zákoutích těla.
* Když muž přiloží partnerce hlavici sprchy přímo na klitoris a bude ji u toho líbat, vzrušení je zaručeno!

Vyrazte na cestu!

* Nalaďte si v autorádiu stanici se zamilovanými písničkami, otevřete střešní okno nebo stáhněte okýnka a vpusťte dovnitř teplý letní vánek.
* Během cesty se jeden druhého dotýkejte na stehnech, zajíždějte prsty pod okraj kraťasů nebo sukně.
* Zaparkujte na odlehlém místě a užijte si rychlovku na kapotě nebo zadním sedadle auta.

Umažte se od jahod!

* Mísu s letním ovocem můžete využít i jinak než na bublaninu. Smíchejte hrst jahod nebo borůvek se smetanou, svlékněte se a požádejte partnera, aby vás příjemně lepivou směsí potřel. Nevynechte ta nejintimnější zákoutí. Nejlepší část téhle milostné předehry přijde ve chvíli, kdy vám vaše láska sladkou smetanu s ovocem bude jemně slízávat z těla.