Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Počasí rozpálilo pár: Orální sex pod dečkou a před dítětem!

Mladý pár si užíval orální sex přímo před dítětem.
Mladý pár si užíval orální sex přímo před dítětem.  (Autor: Twitter)
Autor: shp, vk - 
9. srpna 2015
19:48

Města i ulice v nich jsou teď kvůli horku pořádně rozpálené. Stejně jako tahle dvojice, která se na břehu řeky Isar oddávala orálnímu sexu!

Dva roztoužení Němci si zřejmě chtěli užít svoji chvilku v soukromí, to jim ale moc nevyšlo – při jejich hrátkách jim totiž asistoval malý pozorovatel!

Nutno podotknout, že slečna problém vyřešila »mazaně« a do rozkroku svého přítele se ponořila s ručníkem na hlavě. Pikantní snímek umístil na sociální síť Twitter uživatel se jménem Tobi Vega. A pod příspěvkem se hned objevily desítky komentářů.

Co to tam dělají?“ zní nejčastější otázka. A pokud to, co si většina myslí – je to vůbec dovoleno? „Sex na veřejnosti bývá zřídkakdy klasifikován jako zločin, ale v pořádku to rozhodně není,“ varuje německá právnička Michaela Landgraf.

gabreta ( 10. srpna 2015 00:01 )

Jak říkala babička na Starým bělidle. To víš Barunko. Když svědí, je to horší než podebraná pata! Akorát, že tenkrát nebyli šmíráci a Plesk!!!

ruudazvostravy ( 9. srpna 2015 22:55 )

 Paráda,teplota stoupá a mr*tka teče proudem.Gdo nepr*dcá,nebo sy neleští štangly,holt jako bi nebil.

janapi ( 9. srpna 2015 22:12 )

Já zas soudím dle "žehlícího prkna" ze předu ....takže je to popsáno správně-ale vy máte špatný odhad. Naopak-chlapi mají nohy ve skutečnosti ještě horší!

mravenecek12 ( 9. srpna 2015 21:18 )

Jestli je nekdo nachytal, tak at se podiva, ale nevim co je to za sprostarnu je dat na net. At si tam delaji co chteji, je to jejich vec, toho smiraka, co to dal na web by meli dat do chladku, nebo ma souhlas zucastnenych?

naidka ( 9. srpna 2015 20:47 )

"Malý pozorovatel" si jich moc nevšímal, horší byl další pozorovatel Tobi Vega, který to vyvěsil na net.

Zobrazit celou diskusi