Vzhledem k tomu, že se Ondřej rozhodl dostat zpátky do formy pomocí cyklistiky a zapojil do svého plánu i rodinu, rozhodli jsme se vám představit kola, která pro sebe i manželku vybral v ostravském Hervis Sportu.

Autor: Hervis

28“ Cross KTM FUN ROAD

Zajímavé osazení, výborné odpružení a nižší hmotnost jsou hlavními přednostmi tohohle biku. Tohle kolo je ale nejvhodnější pro zkušené jezdce, kteří si chtějí užít pravý pocit z rychlé jízdy v terénu. S trochou odvahy se na něm dají jezdit velmi zajímavé trasy a Ondřej Bank svým výběrem jenom potvrdil, že ví, pro jakou techniku sáhnout.

Rám ALU 6061
Vidlice Suntour NEX HLO
Řazení 3x9 Acera
Trojpřevodník Shimano FC371
Přehazovačka Shimano Deore
Brzdy Shimano BRM355 hydraulické
Pláště Schwalbe Tyrago s reflexním pruhem
Doplňky KTM (sedlovka, řídítka, představec)

Autor: Hervis


29“ MTB KILIMANJARO Carbon LTD

Na druhé straně 29“ kolo Kilimanjaro Carbon, které Ondřej chce pro manželku je pohodlné, hodí se na cesty i do lehkého terénu a budou se tak spolu moci vydat na rodinné výlety, cykloturistiku i expediční cesty. Ani tady se Ondřej nemusí bát cest v lese a jednodušších sjezdů. Krosové kolo od Kilimajara je hravě zvládne. No a na pevnějších cestách už bude muset slavný lyžař pořádně šlápnout do pedálů, aby své ženě stačil. Možná to bude spíš ona, kdo bude za sebou tahat vozík se synem, aby se její manžel příliš neunavil.


Rám Carbon LTD
Vidlice Rock Shox XC30 Pop Lock
Řazení Shimano Deore 3x10
Trojpřevodník Shimano Deore FC610
Přehazovačka Shimano XT 10 Sp.
Brzdy Shimano BRM396 hydraulické
Pláště Schwalbe Rapid Rob 2,25
Doplňky FSA (sedlovka, řídítka, představec)

Více naleznete na https://www.hervis.cz/home