Sušička prádla

White Knight ECO86A

Sušička prádla White Knight ECO86A, cena: 17 500 Kč
Autor: archiv firem
Sušíte prádlo v sušičce? Co takhle vyzkoušet plynovou. Ušetříte díky ní dvě třetiny nákladů na provoz a prádlo bude suché v polovičním čase. Sušička je řízena elektronikou a automaticky přestane sušit, když je prádlo suché.

Cena: 17 500 Kč

Gril

Napoleon LE485RSIBNSS

Gril Napoleon, cena: 33 500 Kč
Autor: archiv firem
Patříte k milovníkům grilování a nebaví vás neustálé čekání, než se gril roztopí? Pak už jste určitě slyšeli o grilech na propanbutanové lahve. Jenže k dostání jsou i takové, které můžete připojit rovnou na zemní plyn.

Cena: 33 500 Kč

Auto na plyn

Cng přestavba

Přestavba auta na plyn, cena: 45 000 Kč
Autor: Ilustrační foto Blesk
Zatímco za litr benzinu dáváme běžně okolo 36 korun, 1m3 cng (zemní plyn) stojí na pumpě polovinu. Okolo 18 korun. Se spotřebou okolo 6 litrů tak šetříte korunu s každým kilometrem. Za zhruba 130 tisíc si pak můžete udělat čerpací stanici třeba doma a čerpat 1 m3 za desetikorunu.

Cena: 45 000 Kč

Domácí elektrárna

WhisperGen 1kWe

Domácí elektrárna WhisperGen, cena: 320 000 Kč
Autor: archiv firem
Kogenerační jednotka nejenže vytopí celý váš dům, ale u toho navíc vyrábí i elektrickou energii. Ušetříte díky tomu až 40% výdajů na energie. Pravda, oproti běžným kamnům je trochu dražší, ale na druhou stranu budete mít navíc jako elektrárna nárok na státní dotace.

Cena: 320 000 Kč


Venkovní ohniště

Utomhuseld

Venkovní ohniště Utomhuseld, cena: 75 000 Kč
Autor: archiv firem
Čas od času na každého padne touha zapálit oheň a v kruhu přátel kolem něj klábosit až do brzkého rána. S plynovým ohništěm si takový táborák můžete udělat na zahradě, ale klidně i na terase. Nemusíte ani štípat dříví.

Cena: 75 000 Kč

Topidlo jako krb

Karma Beta 3

Topidlo jako krb Karma Beta 3, cena: 16 000 Kč
Autor: archiv firem
Máte doma staré vafky ale chtěli byste krb? Můžete zvolit kompromis. Moderní podokenní topidla s proskleným čelem. Praskání dřeva z nich sice neuslyšíte, ale i pohled na plameny vás trochu zahřeje.

Cena: 16 000 Kč

Oheň místo televize

Linea Steel

Oheň místo televize, cena: 88 000 Kč
Autor: archiv firem
Moderní bydlení vyžaduje moderní tvary. A trendy jsou ploché lesklé věci. Že vám to ke krbu moc nesedí? U plynových to možné je. Nejen že dobře vypadají a nemusí zabírat ani moc prostoru, ale i nezanáší komín a co je hlavní, nemusí se do nich přikládat.

Cena: 88 000 Kč

Fotogalerie
7 fotografií