„Pokud si chcete pořídit nové lyže, snowboard či oblečení na hory, v žádném případě nečekejte, až napadne sníh. Kamenné i internetové obchody se během října na sezónu teprve připravují a nabízejí veškeré zboží výrazně výhodnější ceny,“ říká Martin Koráb ze snow&skate e-shopu www.extremeshop.cz, který má největší výběr zboží v Česku a zároveň největší síť prodejen k osobnímu odběru.

Právě o snowboardy a vybavení pro snowboarding je podle Martina Korába v posledních letech největší zájem. „Nejde o žádný pomíjivý módní trend. Češi si snowboardy zamilovali a rychle se naučili kupovat ty nejkvalitnější značky. Ze statistik www.extremeshop.cz jasně vyplývá, že zájem o snowboardy rok od roku roste,“ potvrzuje Koráb. Navíc podle něj už dávno neplatí, že na snowboardech jezdí jen puberťáci. „Ze zpětné vazby od zákazníků víme, že snowboarding baví i generaci dnešních čtyřicátníků,“ udává.

Autor: Extremeshop.cz

Protože počet vyznavačů snowboardingu v ČR roste, stále více si lidé snowboardové vybavení nadělují jako dárek k Vánocům. „I v tomto případě doporučuji s nákupem nečekat. Když nakoupíte nyní, můžete klidně ušetřit i několik tisíc korun – a navíc se v prosinci nebudete stresovat sháněním zboží na poslední chvíli,“ vypočítává Koráb.

I mezi jednotlivými e-shopy jsou ale značné finanční rozdíly. Koráb navíc připomíná, že se při nákupu vyplatí porovnat i dostupnost zboží či dodací lhůty. „Právě www.extremeshop.cz nabízí snowboardy a veškeré další zboží nejlevněji. Navíc poskytuje zákazníkům i nejširší výběr a disponuje nejrozsáhlejší sítí prodejen pro osobní odběr,“ popisuje. 

Autor: Extremeshop.cz

V případě, že kupujete snowboardové vybavení poprvé a nejste si jisti svým výběrem, provozovatelé e-shopů vám vyjdou vstříc. „Je potřeba zohlednit výšku, váhu a pohlaví toho, pro koho je zboží určeno. Na stránce www.extremeshop.cz proto provozujeme i poradnu, kde se dozvíte, podle jakých kritérií správně vybírat,“ uzavírá Koráb.