Ve svém počítači a v archivu mobilního telefonu má snad milióny složek s fotkami své dcery od narození až po současnost. Ačkoliv fotí aktivně skoro všechno, žádný zvláštní systém ve třídění fotek nemá.

Autor: CEWE FOTOKNIHA
  

Vyfocené fotky si stáhne do počítače, uloží do další ze složek, nebo si je maximálně přidá na Facebook, kde se pochlubí s růstem svého batolete kamarádům. Také Vám to někoho připomíná? Jako kdybyste viděli sami sebe? Máme pro Vás zaručený tip, jak si jednou provždy uspořádat své drahocenné fotografie.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

CeWe FOTOKNIHA  - nejoriginálnější album!

Jedná se o moderní fotoalbum, které má podobu klasické knihy, vyrobené z fotografií, naskenovaných obrázků či vlastních textů.  Existují různé druhy CEWE FOTOKNIH, rozdělené jsou podle technologií výroby. Můžete si je vytisknout na křídový papír nebo na lesklý papír s následným lakováním. Novinkou je velice moderní technologie, která umožňuje vložit do CEWE FOTOKNIH také Vaše video například z dovolené. Dělí se dle velikosti a dle formátu. CEWE FOTOKNIHU si můžete uspořádat a navrhnout zcela dle své invence. Můžete zvolit pozadí, barvu, velikost a poměr fotografií na stránce, do pozadí můžete přidávat rámečky k fotografiím nebo symboly, které se vám ke konkrétnímu albu zrovna hodí. Zvolit si můžete také vazbu. Na webových stránkách www.fotolab.cz si můžete zdarma stáhnout program, který vám vaši vysněnou CEWE FOTOKNIHU pomůže vytvořit. Pokud nejste v elektronických záležitostech zdatnými hráči, pomůže Vám CEWE FOTOAKADAMIE, kde vás během jedné hodiny zasvětí a vyškolí v poměrně jednoduchém programu. Pokud na stahování programu či tvorbu CEWE FOTOKNIHY  nemáte z jakéhokoliv důvodů čas, odborníci z CeWe Color – FOTOLAB vytvoří za poplatek  CEWE FOTOKNIHU dle Vašeho přání za vás.

Autor: CEWE FOTOKNIHA

Více info na www.fotolab.cz

Fotogalerie
12 fotografií