Stejně jako se dům staví od základů, tak i u vaření vždy nejspíše začínáme výběrem čerstvých a kvalitních surovin. Navíc v létě, když všechny potraviny a suroviny lehce ztrácí svou čerstvost, je naprosto nezbytné, hlídat si jejich kvalitu a také kvalitu z nich připravených pokrmů.

Autor: KFC

Hodně lidí zatím potraviny hodnotí spíše podle ceny než podle kvality, ale i to se začíná rychle měnit. Navíc přinášíme skvělou novinku na letní obědy, při jejíž konzumaci se nemusíte bát, že by suroviny nebyly čerstvé a výrobek lahodný nebo cenově dostupný.

Jedná se o produkty KFC z řady Brazer! Můžete si pochutnat na chutném Brazer Twisteru, excelentním Brazer salátu a ještě lepším Brazer sendviči, které jsou připraveny z křupavého salátu, voňavých rajčat a hlavně českého grilovaného kuřete z Vodňan a DZ Klatovy.

Autor: KFC

Výhod to má hned několik – každý zákazník, který si objedná KFC Brazer, se tak může zasytit kvalitním českým kuřetem, které je grilované speciálním způsobem a čerstvou zeleninou zabalenou v oblíbené Twister tortille nebo chutným sendvičem.

Autor: KFC

Kvalitní kuřecí maso a zelenina jsou totiž základem zdravého životního stylu. V každé KFC restauraci tak dostane každý to, co má rád, na čem si pochutná a co nezatíží jeho žaludek, kdekoliv a kdykoliv!

Jitka Čvančarová Brazer maso miluje!
Autor: KFC

Své o tom ví i herečka Jitka Čvančarová, která po návštěvě KFC pikniku těmto pochoutkám z KFC Brazer masa vysloveně holduje! A že je Jitka zatížená na zdravé stravování a nic špatného by nesnědla, ví přece každý její fanoušek.

Tím pádem je KFC Brazer maso to nejlepší, co můžete vašemu žaludku s klidným srdce dopřát!

Více informací na www.kfc.cz.