Chcete prožít nedělní odpoledne v Praze ve společnosti své rodiny a přátel, ale také třeba se známými osobnostmi? Užít si při tom zábavy, sportu a dobrého jídla na čerstvém vzduchu? Pak musíte přijít na piknik, který pořádá Brazer od KFC na počest chutného a lehkého grilovaného masa, jako ideálního jídla na oběd, po kterém se pak všichni budou moci pustit do sportovních aktivit a zábavy, které pro ně Brazer připravil.

Grilovaný Brazer je to nejlepší jídlo pro letní dny!
Autor: KFC

Brazer piknik se uskuteční v areálu Ladronka v Praze v neděli dne 24. června od 13:00 hodin. Abychom mohli český rekord překonat, musí všichni účastníci s sebou mít i deku a piknikový koš, takže je nezapomeňte doma! Pro ty, kteří budou plně vybaveni, čekají velká překvapení!

Jitka Čvančarová celým odpolednem provede.
Autor: KFC

KFC bude zdarma nabízet nápoje a čerstvé Brazer saláty, prvních 100 příchozích dostane velmi zajímavé dárky! Celým odpolednem Vás bude provázet známá česká herečka a moderátorka Jitka Čvančarová. Na místě se bude také soutěžit o ceny, zdarma k zapůjčení tu budou sportovní aktivity jako např. pétanque, badminton nebo frisbee.

Takže pokud nemáte na poslední červnovou neděli jiný plán, určitě na Ladronku vyražte a nebudete litovat!

Více na www.kfc.cz