V Čechách slaví Valentýna jen 25 % lidí, ale všechny začátky jsou těžké – Valentýn k nám přeci jen pronikl až na začátku 90. let. Do té doby se formoval ve Spojených státech, kde ovšem jeho vznik také nebyl nikterak přirozený – moderní podobu tohoto svátku má na svědomí americký výrobce vánočních přáníček Walter Scott, který vymýšlel způsob, jak postavit na nohy svoji bankrotující firmu. Oprášil proto starý římský svátek a nazval ho Dnem zamilovaných – a jeho společnost ztrojnásobila zisky.

Ať už patříte k oněm 25 procentům nebo ne, vězte, že i těm nejzarytějším odpůrcům Valentýna udělá radost, když si na ně někdo vzpomene. Říká vaše přítelkyně, že Valentýna nesnáší? Pak bychom vám zřejmě měli poradit s výběrem elegantního spodního prádla, které podtrhne její krásu. Říká váš přítel, že Valentýn ho nezajímá? Překvapte ho v sexy prádle a uvidíte, jestli mluvil pravdu!

 

Kde se vzal svátek svatého Valentýna?

Ve starověkém Římě slavili svátek Lupercalia, kdy si mladí muži tahali z „urny lásky“ jména dívek, které se v následujícím roce měly stát jejich milenkou. Tenhle svátek musel být obzvlášť tíživý pro římské vojáky – ti měli za vlády císaře Claudia II. zakázáno se oženit. Praktické nařízení mělo zaručit, aby byl voják schopen vyrazit kdykoli do boje a neměl potřebu zůstávat u své rodiny. Jediný kněz byl ochotný oddat láskou poblázněné vojáky i přes zákaz císaře. Jmenoval se Valentýn a za svou láskyplnou činnost byl 14. února popraven.

 

Vy si koupíte krásné spodní prádlo a váš manžel tak dostane super dárek.
Autor: Bob Smith

Kvalitní spodní prádlo je investice

Ostatně co si budeme povídat – určitě právě nezbytně potřebujete nějaký nový kousek do šatníku. A kvalitní prádlo není utrácení, kvalitní prádlo je investice! Pokud se rozhodnete obdařit vaše křivky prádlem, zvolte takové, které bude nejen efektně vypadat, ale také dobře sedět.

Správné prádlo vám nejen krásně vytvaruje postavu, ale také dokáže zachránit zdraví – boleti zad z nevhodných podprsenek řeší každoročně tisíce žen – váha prsou by totiž měla spočívat na hrudníku, ne na ramenou. Věřili byste, že až 80% českých poprsí je nuceno setrvávat v nepadnoucích podprsenkách?

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi. Máte už něco pro svou drahou polovičku?
Autor: Sara Alfred

Buďte ještě krásnější v luxusním prádle

Módě se nevyplácí podléhat ani v případě dámských kalhotek. Ty by měly umět podtrhnout přednosti postavy a naopak zamaskovat její nedostatky. Pro kypřejší dámy se nejlépe hodí klasické tvary kalhotek jako "high-cut briefs" nebo "bikini", obyčejné "classic briefs" navíc ukryjí i povadlé bříško. Štíhlé krasotinky mohou zvolit nohavičkové kalhotky nebo tanga, pozornost je ale nutné věnovat také materiálu a to i tehdy, když vybíráte valentýnské prádlo!

Správný střih spodního prádla pak způsobí revoluci ve vašem šatníku. Všechny modely budou totiž rázem vypadat o 100% lépe, neboť na dobře tvarovaném těle vypadá lépe všechno. Na sv. Valentýna na to pamatujte obzvlášť, až budete s mašlí kolem krku čekat, až se váš muž vrátí z práce. Intimní osvětlení vaše křivky zjemní ještě víc a sklenka vína vám dodá odvahu být ta nejsvůdnější manželka na světě!

Inspirujte se na našich stránkách a vyberte si z Valentýnské nabídky spodního prádla!

Viola Kratochvílová a Fleur de Santé