Lucie zákeřnou chorobu přeprala, nic snadného to ale nebylo. „Rakovina tlustého střeva je jedno z nejrozšířenějších onemocnění u nás, ale nevím, proč jsem ji dostala o čtyřicet let dříve, než je běžná praxe. To i přes to, že nejím maso a jím zdravě,“ popsala Lucie už dříve Blesku.

Následovaly náročné chemoterapie a hned dvě operace, při nichž přišla o část střeva, a na těle jí zůstaly výrazné jizvy. Smířit se s nimi nebylo snadné, Lucie to ale zvládla. Dokonce si zahrála v klipu Tělo zpěvačky Ewa Farne, jehož cílem bylo poukázat na krásu každého těla.

Své jizvy miluji

V nejistotě a strachu z možného návratu nemoci sice žije Lucie Levá stále, snaží se mu ale nepoddávat. „Léto pro mě bohužel bývá hodně fyzicky i psychicky náročné, ale pokud mi to zdraví dovolí, ráda bych začala pravidelně cvičit a trochu se dostala do formy,“ popsala Blesku Lucie. Její sexy fotky v průsvitném prádle ale rozhodně nevypovídají nic o tom, že by mladá žena nebyla v kondici.

A že se sama Lucie, která se věnuje i natáčení podcastu Lusiet P•cast, nestydí, dokládá i její komentář. „Být ve spodním prádle i s jizvami mi přijde jako ta nejpřirozenější věc. Miluju je, stále mi připomínají, co už jsem zvládla,“ uzavírá mladá žena.

 

Fotogalerie
30 fotografií