Mnozí přijíždějí nejen za léčbou neduhů, ale hlavně s cílem udržet se fit. Složení termálních pramenů doplňuje tělu chybějící látky a brání tím řídnutí kostí, pomáhá oddálit změny v kloubech, ulevit od chronických obtíží a zbavit se nutnosti zahánět bolest pilulkami s neblahými vedlejšími účinky. Hosté relaxují, užívají všechny výhody dovolené a zároveň si odvážejí novou kondici.

Relaxovat a uzdravovat

Klíčový je komplexní přístup, který je pro lázeňský svět příznačný. V Teplicích to platí o to více, že zkušenosti s pohybovou medicínou tady sbírají už po staletí. A tak je vše podřízeno cíli. Přirozenou cestou odstranit obtíže, blokády, zlepšit držení, prodloužit kondici. Pod jednou střechou si hosté užívají terapie na míru i celé podlaží čistě termálních bazénů THERMALIUM

Léčivé prameny

Hlavní léčivá lázeň se může pochlubit plochou bezmála tři sta metrů čtverečních, teplotou vody 35 stupňů Celsia a více než stovkou masážních a rehabilitačních prvků. Ti, kteří nechtějí jen lenošit, mohou navíc využít rovněž čistě termální bazén na plavání s teplotou vody 29 stupňů Celsia a plochou 120 metrů čtverečních. Žíly si zpevňují na Kneippově chodníku.

Více je více

Pár dní je blahodárných. Týden je znát. Délka působení a pravidelnost lázeňské péče zkrátka podporuje nejlepší výsledky. Proto se v Teplicích potkávají nejen sportovci pod jednostrannou zátěží, ale i jejich rodiče a prarodiče na každoročním pobytu. Pobyt v teplických lázních je tak součástí životního stylu těch, kdo si chtějí hvízdat a vykračovat i ve vyšším věku.