Roušky, dezinfekce a sociální distanc se dnes považují za silné zbraně proti vstupu infekce do těla. Můžeme to však považovat za dostatečnou ochranu proti virům? V současné pandemické situaci přichází na evropský trh nová ochrana před viry – TAFFIX, která při správné aplikaci chrání i před viry nového respiračního onemocnění. Prokazují to výsledky studie provedené ve Spojených státech amerických.

TAFFIX je nový, inovativní přípravek přinášející naději, že se náš život znovu rozběhne do doby, než bude naše populace dostatečně proočkována. Jedná se o nosní práškový sprej, který si před odchodem z domu jednoduše stříknete do nosu podobným způsobem, jako používáte nosní sprej pří rýmě. Tento jedinečný přípravek ve formě prášku vám vytvoří na nosní sliznici ochranný film, který efektivně zabrání pronikání virů skrze nosní sliznici do organismu. Navíc se po aplikaci TAFFIXU snižuje pH v nosní dutině, což efektivně likviduje viry! To znamená, že TAFFIX vytváří dvojitou ochranu, tedy jednu ve formě mechanické gelové bariéry a druhou ve formě chemické ochrany, která je dosažena snížením pH.

Autor: CANDE CZ

Výhody nosního spreje Taffix

Je dokázáno, že právě nosní dutina je pro viry hlavní vstupní branou do organismu. Velká výhoda TAFFIX spreje spočívá v tom, že se aplikuje do nosu, a to ve formě prášku, a ne ve formě tekutého roztoku. Je vědecky prokázáno, že práškový preparát má mnohem větší disperzi v nosní dutině než klasické spreje.

Autor: CANDE CZ

5-ti hodinová ochrana Taffix s rychlým nástupem účinku

V okamžiku, jak se prášek dostane do kontaktu s nosní sliznicí, přemění se na ochranný gel, takže se nemusíte obávat nepříjemného suchého pocitu v nose, podráždění nebo změny čichu. Po 50 sekundách od aplikace jste již chráněni před viry a to až po dobu 5-ti hodin. Když například cestujete nebo pracujete na místech s vysokou koncentrací lidí, jednoduše aplikaci TAFFIXU po 5-ti hodinách zopakujete a jste na dalších 5 hodin opět chráněni. Aplikace je velmi jednoduchá, sprej můžete aplikovat i vašim dětem starším 12-ti let a budete tak mít jistotu, že jste výrazně eliminovali riziko nákazy. Tento sprej je velmi skladný a můžete si ho bez problémů vložit do své kabelky anebo bundy. TAFFIX není vázaný na lékařský předpis, takže se dá volně koupit v každé dobré lékárně na českém trhu.

Autor: CANDE CZ

Nová denní rutina Taffix - protivirová ochrana nosní dutiny

Tato nelehká doba nás připravila o hodně životních radostí. Museli jsme se vzdát věcí, které nás naplňují a dělají nás šťastnými. Dříve či později se život opět rozběhne a je jen na nás, jak se k dané situaci postavíme. My se rozhodneme, zda upřednostníme život ve strachu a vzdáme se našich radostí z cestování a sociálního života anebo se k danému problému postavíme zodpovědně a využijeme vědu jako nástroj na naši ochranu. Díky inovativním produktům jako je TAFFIX si budeme moci užívat života a zároveň se cítit bezpečně.

Produkt TAFFIX by se měl stát každodenní rutinou v našem životě. Na Taffix bychom si měli zvyknout jako na roušku, dezinfekce, a tak rozšířit ochranu před závažným onemocněním.