Spokojeným uživatelem psychowalkmana je například herec Ota Jirák, který si přístroj nemůže vynachválit: ,,Když nemám čas jít do lesa, použiju psychowalkman. Ty libé zvuky a světla mě rychle uvolní. Také mi pomáhá v učení textů, používám ho už dlouho. Nedávno jsem si pořídil zcela nový typ, Relaxman." 

Autor: Positive energy

AVS přístroje dnes používají desítky známých českých herců, zpěváků, sportovců a dalších osobností. Mezi zahraniční celebrity - uživatele Laxmanu patří Demi Moore, David Beckham, miliardář Richard Branson nebo George Clooney. Ten říká v eBooku Jamese Prestona: ,,Laxman mě zrelaxuje za pár minut více, než hodiny strávené u moře na pláži." 

 

Autor: Positive energy

MUDr. Jan Cimický radí

Přístroj Laxman, někdy též zvaný psychowalkman, má ovládací jednotku, ,,světelné“ brýle a sluchátka. Na ovládací jednotce si vyberete program, např. ,,Rychlé odstranění únavy“ a oddáte se příjemným zvukům a pulsujícímu světlu z brýlí. Frekvence, kterou brýle a sluchátka vysílají, změní vaše biorytmy – únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za 15 minut odpočinutí jako po kvalitním dvouhodinovém spánku. ,,V dnešní době trpí hodně lidí stresy a depresemi. AVS přístroje dobře pomáhají. U nás je používáme od roku 1998, kdy jsem si jeden přivezl z ciziny. Doporučil bych je ale používat preventivně, než k nějakému vyhoření ze stresu vůbec dojde.“

 

Autor: Positive energy

Dárky k Laxmanu za 4800 Kč!

Laxman má přes 40 možností využití. Celkově zlepšuje psychiku – jako kdybyste měli doma fitness pro mozek. Můžete si během týdnů vypracovat nadprůměrnou psychickou odolnost a výkonnost. Vypadá to jako sci-fi, ale moderní biotechnologie dnes umí překonávat nemožné. Ostatně na vývoji technologie AVS se podílela i NASA a několik nositelů Nobelových cen. Laxman a další AVS přístroje si můžete zdarma vyzkoušet. Nebo si přečíst nezávislé recenze.

Dnes je k dostání několik typů psychowalkmanů, v cenách od 6.000 Kč do 30.000 Kč. Laxman je z nich celosvětově nejlepší a posledních pět let nejprodávanější. Laxman Basic s padesáti programy pořídíte za zhruba 26.000 Kč, Laxman Premium se sedmdesáti programy stojí 31.000 Kč. Obě verze mají relaxační i různé léčebné programy. K Laxmanu právě teď, když slaví 10 let, dostanete dárky za tisíce korun!