I když si ženy potrpí na mazlení více než muži a jsou ochotny tu a tam nad mužovým selháním mávnout rukou, jejich trpělivost není bezedná. Jak prodloužit erekci a kudy z tohoto začarovaného kruhu ven?

Ve dvou se to lépe táhne

I když se muži snaží z této prekérní situace vybruslit sami, většinou je to nad jejich síly. Jakmile se zapojí partnerka, je zpola vyhráno. Pokud jsou partneři v posteli dobře sehraní, neměl by být problém mužův orgasmus oddálit. Ideální je, když si oba domluví určitý signál, který dá ženě jasně na srozuměnou, že muž je již jen maličký krůček od vyvrcholení.

Právě v tuto chvíli záleží především na partnerce, jak si s tím poradí. Jestliže je nahoře a má milování pod kontrolou, pak postačí, aby zvolnila a mužův apetit na chvíli utlumila. Pravda je, že od obou to vyžaduje nejen velmi dobrou souhru, ale i určitou míru sebezapření.

Důležitou roli hraje i správné dýchání

Pro muže taková situace rozhodně není jednoduchá. Jestliže opakovaně partnerku zklamal, protože milování trvalo kvůli jeho rychlému vyvrcholení příliš krátce, dává si na to pozor. To celý problém jenom zhorší. Do uvolněnosti a pohody má takový milenec hodně daleko.

Věděli jste, že při problémech s malou výdrží při sexu záleží hodně i na něčem tak samozřejmém, jako je dýchání? Ukázalo se, že právě zrychlený dech je u muže nežádoucí. Pokud si toho partnerka všimne, opět by díky domluvenému signálu měla naznačit, aby milenec prodloužil nádech i výdech. Zcela automaticky se tím zvolní i jeho tempo v sexu.

Pomoc najdete v přírodě

Jedinou útěchou je, že predčasná ejakulace u mužů není nic výjimečného. Odborníci jsou si toho dobře vědomi. Proto dali hlavy dohromady a vyvinuli přírodní tabletky, které erekci prodlouží, a to bez jakýchkoli vedlejších účinků. Certifikované tablety na podporu erekce Zerex se dají pořídit bez receptu a z domova si můžete objednat třeba i malé balení na zkoušku. Při výrobě se používají vybrané bylinky, které díky svému unikátnímu složení dokáží obrátit milostný život muže doslova naruby.

Jen pozor na to, že účinek se dostaví do 60 minut a efekt vyprchá až po 36 hodinách, což je velice příjemná změna, zejména pokud byla partnerka zvyklá na krátké, rychlé milování.