Také jste si už zkusili tajne vygooglit léky na potenci? Podle statistik má problémy s erekcí každý druhý muž starší 50 let, ale tato porucha se nevyhýbá ani mladším ročníkům.

Co stojí za problémy s erekcí?

Na vině bývá únava, stres, úbytek energie. Jdou-li postelové hrátky vinou muže opakovaně do ztracena, může jít o vážnější zdravotní problém. Často se ale ukáže, že za tím vším stojí úbytek testosteronu. Hladina tohoto hormonu sice s věkem přirozeně klesá, ale špatný životní styl to často dramaticky uspíší. Nedostatek pohybu, nekvalitní strava, málo odpočinku – a na poruchy potence je zaděláno.

Autor: Zerex

Bylinky nikdy neselžou

Muže často přechodně uklidní, že ve stejné situaci jako on jsou miliony dalších. Ale jakmile při pohlavním styku jeho vzrušení opadne dřív, než svoji partnerku uspokojí, je na to najednou sám a nikdo to za něj nevyřeší. Příroda je naštěstí velkorysá a umí podat pomocnou ruku i v této choulostivé situaci. Nabízí bylinky na podporu erekce, které povzbudí mužskou sílu, vitalitu, energii a výdrž. Do ložnice se díky nim navrací vášeň, touha a láskyplné milování.

Změňte sexuální vánek v pořádný uragán!

Muži chtějí problém řešit po svém, spolehlivě, bez lékaře. Ideálním pomocníkem jsou certifikované tabletky na erekci Zerex, které obsahují extrakty z vybraných bylin. Dají se objednat diskrétně v pohodlí domova. Ale pozor! Zabírají už do 60 minut od požití a jejich účinek trvá až 36 hodin. To znamená být připraven na to, že vaší ložnicí se tentokrát neprožene jen něžný vánek, ale divoký, prudký uragán.