Autor: Danare
Zima lupénce neprospívá!

V zimním období je pokožka mnohem více namáhána, proto je zapotřebí jí věnovat zvýšenou pozornost a intenzivnější péči. Vlivem vlhka, mrazu či větru kůže vysychá a svědí, proto je důležité ji pravidelně hydratovat, dodržovat pravidelný pitný režim a udržovat optimální vlhkost vzduchu v místnostech, ve kterých se nemocný vyskytuje. Vhodným řešením je kosmetika obsahující značné množství Emu oleje. Jeho hydratační účinky prokázala studie Dr. Zemtsova z univerzity „University School of Medicine“ v Indianě.

Více informací naleznete ZDE!

Autor: Danare

Unikátní péče EmuCare konečně u nás! Zbavte se „nevyléčitelné“ lupénky!

Exkluzivní značka EmuCare působí na trhu již od roku 1999. Jedná se o produkty malé holandské firmy, která má tisíce spokojených zákazníků. Majitel firmy pan Frank Alfrink si zakládá na kvalitě svých výrobků a jejich léčivé účinky má podloženy nejedním vědeckým výzkumem či studií. Kosmetika značky EmuCare si získala svůj věhlas a úspěšně se prodává jak v Evropě (Holandsko, Belgie, Německo, Rakousko, Francie), tak v Asii (Korea, Malajsie, Singapur, Vietnam).

Autor: Danare

Tajemství původních obyvatel Austrálie – emu olej!

Staří Australané objevili léčivé účinky emu oleje již před více než tisíci lety, kdy jej používali jako ochranu v extrémních pouštních podmínkách, pro utišení bolesti či na hojení ran. Emu olej je získáván z tuku australského pštrosa emu a je vhodný jak pro terapeutické, tak i pro kosmetické účely. Jeho unikátní vlastnosti pramení z množství esenciálních mastných kyselin, které podporují regeneraci a tvorbu nových kožních buněk. Analýza mastných kyselin v emu oleji ukázala, že jejich poměr odpovídá poměru těchto kyselin v lidské kůži. Proto je emu olej tak účinný při léčbě kožních problémů (např. při lupénce, ekzematických onemocněních, extrémně suché kůži, popáleninách apod.).

Objednejte si produkty na léčbu lupénky!

Autor: Danare

Když více, je opravdu více! Kosmetika EmuCare má nejvyšší koncentraci emu oleje na trhu!

Emu olej patří mezi velmi ceněnou a finančně nákladnou surovinu, proto se ve většině kosmetických přípravků nachází pouze v malém množství a bývá nahrazován především parafínem. Kosmetika EmuCare se pyšní až 99% koncentrací emu oleje. Čím více emu oleje je v produktech obsaženo, tím je  jejich účinnost efektivnější. Produktová řada značky EmuCare obsahuje čistý olej EmuCare oil (99%), gelovou emulzi EmuCare oil/gel (90%), krém EmuCare cream (30%) či šampon EmuCare shampoo (3%).

Více o unikátní léčbě lupénky naleznete ZDE!

Autor: Danare

Vyzkoušejte emu olej na vlastní kůži!

Protože kosmetika EmuCare skutečně funguje, nebojíme se Vám nabídnout k zakoupení malé balení (10ml) jako vzorek na vyzkoušení. Jak dlouho ještě chcete žít s lupénkou Vy?

Zahajte boj s lupénkou ještě TEĎ!