Zeptali jsme se osobní trenérky Lenky Soukupové (35) na její zkušenosti s legínami Solucel:

Lenko, proč jste se rozhodla tyto legíny vyzkoušet?

Jako cvičitelka fitness si pomocí legín dávám dohromady postavu. Před rokem se mi narodila dcera. Díky těhotenství jsem přibrala 12 kg. Po šestinedělí jsem sice začala cvičit, ale potřebovala jsem se kvůli práci co nejrychleji dostat do formy, takže jsem začala hledat něco jiného, co funguje.

A jak tedy legíny fungují, respektive jak konkrétně zafungovaly ve vašem případě?

Po nošení legín došlo za 5 týdnů k objemovým úbytkům a to 3 - 4 cm, takže o jednu konfekční velikost. Využívám legíny hlavně při cvičení, ale zároveň pro běžné nošení venku pod oblečením. Dokážou totiž okamžitě zformovat postavu.

Mají legíny Solucel ještě nějaké další výhody?

Ano, mají, po jejich nošení kamarádce zmizela i celulitida, v což ani nedoufala, protože s tou se potýkala už dávno před otěhotněním. Legíny v podstatě zajišťují lehké mikromasáže, čímž se prokrvují problémové partie a dochází nejen k objemovým úbytkům ale i k zlepšování stavu pokožky.

Autor: www.solucel.cz

Proč by měly ženy právě „hubnoucím legínám“ věřit?

Legíny Solucel nejsou zrovna levná záležitost, ale když mi tři kamarádky maminky potvrdily, že opravdu fungují, neváhala jsem! Dnes musím říct, že to byla jedna z nejlepších investic v mém životě. Díky legínám mám štíhlou postavu, a jsem šťastná.

Co byste vzkázala čtenářkám, které o pořízení legín uvažují?

Každá žena se musí rozhodnout sama. Ale pokud budu mluvit sama za sebe, rozhodně bych hubnoucí legíny doporučila, protože opravdu fungují. Pokud bude žena, která je nosí, ještě pravidelně cvičit, budou výsledky ještě markantnější, a hlavně se finanční investice vrátí v podobě spokojené majitelky zpět.

Pokud vás legíny Solucel zaujaly, neváhejte a co nejdříve si je objednejte, abyste mohly začít se zkrášlovací kúrou.

K legínám navíc dostanete bederní pás KineTex v hodnotě 990 Kč ZDARMA!

Více informací naleznete na www.solucel.cz.

Autor: www.solucel.cz