Byli jste v červenci na čtrnáctidenní dovolené u moře a již teď po návratu z této dovolené máte pocit, že potřebujete, aby Vás ještě chvilku někdo rozmazloval, pečoval o Vás a dodal Vám další energii?

Není nic snazšího. Přijeďte do malebných rodinných Lázní Mšené a naši odborníci, kteří se každému věnují s pochopením a individuálním přístupem se o Vás postarají od hlavy až k patě.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Prožijte nezapomenutelný víkendový relaxační pobyt, který vašemu tělu dodá potřebnou energii do dalších dní. Vyberte si ze široké nabídky wellness nebo relaxačních pobytů, které Lázně Mšené nabízejí, a přijeďte.

Potřebujete si vyčistit hlavu od práce nebo od partnera?

Máte pocit, že musíte nebo chcete uniknout od každodenních starostí a povinností?
Máme pro Vás ideální typ, víkend plný pohody, relaxace či aktivního odpočinku v příjemném prostředí malebných Lázní Mšené. Neváhejte a vezměte svou kamarádku nebo kamaráda a přijeďte na dámskou nebo pánskou jízdu. V programu jsme pro každého účastníka připravili 4 lázeňské procedury a také lahvinku vína na pokoji. Nedaleko Lázní si můžete zahrát na tenisovém kurtu, zavzpomínat si na dětské hry jako ping-pong, ruské kuželky nebo si můžete půjčit kolo a vyrazit do krásného okolí lázní.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Víte, kde Lázně Mšené jsou a co nabízejí?

V malebném údolí Mšenského potoka, pouhých 45 km od Prahy, navštivte historický areál Lázní Mšené. Již od roku 1796 jsou místní rodinné lázně navštěvovány náročnými klienty, vyhledávajícími vedle léčby pohybového aparátu především pohodu, odpočinek a klid. V sedmi rekonstruovaných lázeňských pavilonech naleznete kompletní služby pro vaše zdraví. V Lázních Mšené si odpočinou a zdraví utuží nejen klienti zdravotních pojišťoven, ale na své si přijdou i nároční klienti, kteří zde naleznou nově opravený Balneo provoz, wellness i další doplňkové služby moderní doby. V příjemném prostředí lázní, s bohatou a stále rozšiřovanou nabídkou léčebných, preventivních a wellness procedur, si můžete léčit nemoci pohybového aparátu i regenerovat tělo a duši.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Překvapte partnera a naplánujte báječnou romantickou dovolenou ve dvou.

Kolikrát jste svému protějšku slibovali romantický večer, romantickou noc? Jistě ne jednou. Tak vezměte vše do svých rukou a jednou to splňte! Zpříjemníte si vztah a zažijete něco neopakovatelného. Vyzkoušejte romantický víkend v Lázních Mšené plný nových zážitků a jedinečné péče. Těšit se můžete na příjemné ubytování, romantickou večeři, ale také na procházky v krásné přírodě. Během pobytu si užijete především wellness a relaxační procedury.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Zaujala Vás nabídka lázní a chcete se dozvědět více. Zadejte www.msene.cz a přijeďte.