S pomocí eliptického trenažéru zapojíte do cvičení nohy, ruce, ramena i břišní svaly, tedy skutečně celé tělo. Nejjednodušší je pořídit si ho domů, ušetříte tak nejen peníze za pravidelnou návštěvu fitness centra, ale navíc můžete cvičit v klidu doma a sledovat třeba televizi nebo si číst knížku.  

Na co dát při výběru trenažéru pozor?

Eliptical inSPORTline Drive- zdarma doprava a brisni pas original
Autor: sportnanetu.cz
Nejlevněji pořídíte eliptický trenažér prostřednictvím internetu. Nabídek je spousta, ale před tím, než si eliptical objednáte, ohlídejte si délku záruční doby, stejně jako to, zda má přístroj kvalitní brzdný systém, tichý chod, možnost nastavení zátěže, programy, ergonomický pohyb nezatěžující klouby a především kvalitní konstrukci. Důležité je také to, zda vám přístroj dovezou zdarma až domů a všímejte si i bonusových akcí!

Širokou nabídku eliptických trenažérů, splňujících všechny jmenované požadavky, najdete v e-shopu Sportnanetu.cz. Přístroj, na který máte 5letou záruku, vám přivezou zdarma, navíc dostanete jako bonus odtučňovací pás v hodnotě 349 korun a také sadu 6 koulí pro petanque.

 Náš tip: Eliptický ergometr inSPORTline Atlanta

Eliptický ergometr inSPORTline Atlanta
Autor: sportnanetu.cz
Eliptický ergometr inSPORTline Atlanta s vysoce kvalitním strojovým zpracováním a podsvíceným dotykovým displejem computeru napoví, že tento eliptický ergometr patří ke špičce ve své třídě. Computer zobrazuje všechny důležité tréninkové informace jako např. spotřebu energie, čas, vzdálenost, spálené kalorie a tepovou frekvenci. 

Systém BeltDrive zajišťuje tichý a plynulý chod toho stroje. Eliptický ergometr inSPORTline Atlanta je určen pro náročné uživatele a pravidelný trénink, jak pro domácí použití tak pro hotelové či klubové posilovny.

Fotogalerie
3 fotografie