Dárek pro tátu – kutila

Tráví váš táta více času v dílně než u televize? Vymění o víkendu rád počítač za vrtačku a kladivo? Pokud už všechno nářadí má, kupte mu vánoční dárek, který kreativně využije. Co třeba LED pásky, které může využít pro zajímavé oživení domova? Tyto samolepící a ohebné pásy mohou následně posloužit jako zajímavé osvětlení kuchyňské linky, schodiště nebo třeba skříně.

Autor: t-led.cz

Dárek po mámu – nejlepší kuchařku na světě

Buchty, koláče, omáčky, to všechno má vaše mamka v malíku a ke kuchyňské lince míří hned, jak přijde z práce? O Vánocích ji nechte odpočinout a dopřejte mamince jako vánoční dárek pohoštění od jiných kuchařů. Poukázka do oblíbené restaurace, návštěva nezvyklého bistra s exotickou kuchyní nebo tříchodová degustace, to všechno může být lákavý tip.

Autor: Esennce.cz

Dárek pro ségru – milovnici seriálů

Používá vaše sestra svůj notebook jako malé domácí kino? Sérii oblíbeného seriálu zhlédne znovu během víkendu a nedočkavě čeká, až vyjde nový film s oblíbeným hercem? Tak to určitě ocení předplatné na nějakou streamovací video službu. Nabídka je dnes opravdu pestrá, a tak vybírejte dle seriálů a filmů, které daný portál poskytuje.

Dárek pro bráchu – cestovatele

Máte ve vaší rodině cestovatele? Pro takového mladého muže se bude vánoční dárek shánět snadno. Jen si zjistěte, zda by radši letenku do historického Říma nebo raději poctivou výbavu na treky do hor. Jestli je váš blízký dobrodruh, určitě přijde vhod praktický batoh. Jeho velikost a výbavu vybírejte podle toho, jestli má sloužit na výlety do města, kratší vycházky nebo spíše na vícedenní túry.

Autor: armed.cz

Dárek pro babičku – zahradnici

Babičky patří mezi osoby, které by se ostatním rozdaly. Proto pro ně vymýšlejte vánoční dárek opravdu s láskou. Některé babičky potěší praktické dárky, jiné ty měkké. Podle preferencí vybírejte ideální dárkový balíček – sadu oblíbených čajů, set teplých ponožek nebo balíček, díky kterému si něco hravě vypěstuje.

Dárek pro dědečka – rybáře

Vyráží váš dědeček až příliš často k rybníku u své chaty a tráví na jeho břehu půlku víkendu? Jestli rád rybaří, zpříjemněte mu chvíle u vody. Sadu prutů a pohodlnou kempingovou židli už určitě má, jistě by ale využil praktickou termosku nebo nádobu na jídlo, ať mu svačina zůstane v teple nebo chladu, jak je jen potřeba.

Dárek pro tetu – kulturní kritičku

Nemluví vaše teta na rodinných návštěvách o ničem jiném než o nové opeře v Národním divadle, aktuálních knižních novinkách a filmech právě běžících v artových kinech? Udělejte ji o Vánocích radost a kupte ji předplatné do divadla, dárkovou poukázku na vstupné do kina nebo lístek na knižní veletrh. To všechno dnes snadno pořídíte online.

Dárek pro strejdu – automobilového fandu

Opečovává váš strejda ve své garáži plechového miláčka, o kterého se stará víc jak o sebe? Jezdí pravidelně na automobilové závody a s nadšením pozoruje každé sportovní auto, které potká? I pro něj bude výběr bohatý – vstupenka na automobilový závod, poukázka na jízdu sporťákem nebo kurz bezpečné jízdy.

Autor: Esennce.cz

Vánoční dárek pro psa – milovníka pamlsků

Máte ve vaší rodině domácího mazlíčka? Ani na něj byste během vánočních svátků neměli zapomenout. Pytel granulí nebo zásoba konzerv je jistě dobrou volbou. Co ale takhle udělat vašemu pejskovi větší radost? Kupte mu chutné (a zdravé) psí pamlsky nebo nějakou hračku, kterou se zabaví nejen o Vánocích.