Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chcete u stromečku zabodovat? Poradíme, jaké dárky pořídit vašim blízkým

/
  • 28. listopadu 2022 ● 00:00

    Každoroční vánoční stres bývá způsoben mimo jiné tím, že nevíme, čím potěšit své blízké. Trávíme bezradně hodiny v přeplněných obchodních centrech a pořád nenacházíme to pravé. Dárek úplně pro každého proto najdete v našich tipech. Originální dárky tu jsou na jednom místě, a tak si místo stresu můžete radši užít pohodu se svou rodinou a přáteli.

  • 1.

    Zážitky pro celou rodinu

    Čím letos o Vánocích potěšíte své blízké? Darujte jim báječný zážitek! V unikátním komplexu Centrum Babylon Liberec jich zažijí spousty ve vodě i na souši. Netradiční vánoční dárky pro celou rodinu nakupujte online z pohodlí domova.

    Dárkové poukazy do Centra Babylon Liberec
    Autor: Centrum Babylon

  • 2.

    Vsaďte na pohodlí

    Využijte slevu 10 % na TOP české sedací pytle Bag4U. Zadejte v košíku e-shopu www.bag4u.cz kód BAG4U10 a je vaše. Navíc nyní získáte i dopravu zdarma. Ale to stále není vše! Záruka kvality = záruka na 5 let.

    TOP české sedací pytle Bag4U
    Autor: Bag4U

  • 3.

    HONOR X Series

    Jeden z nejpraktičtějších dárků a také ten nejčastější, který pod stromečkem rozbalíme, je mobilní telefon. Přemýšlíte o spolehlivém mobilu, za který nemusíte vysypat celou peněženku? I v cenové kategorii do 5 000 Kč najdete velmi výkonné modely. Vybrat si můžete např. z celé řady HONOR X Series.

    Právě teď ve slevě jen za 5 190 Kč. Koupíte třeba na alza.cz.

    Mobilní telefon z řady HONOR X Series
    Autor: Alza.cz

  • 4.

    Přírodní kosmetika Botanicus

    Nakupte vánoční dárky pro své blízké a poznejte českou přírodní kosmetiku Botanicus. Vybírat můžete z široké nabídky našich produktových řad a výrobků péče o tělo. Rádi vás uvítáme v našich kamenných obchodech nebo nakupujte z pohodlí domova na našem e-shopu.

    Česká přírodní kosmetika Botanicus
    Autor: botanicus

  • 5.

    Dr.Max Omega 3 Premium

    Obsahuje rybí olej s vysokým obsahem nejpotřebnějších omega-3 mastných kyselin EPA a DHA. DHA a EPA při denním příjmu 250 mg (2 kapsle) přispívají k udržení normální činnosti srdce, mozku a normálního stavu zraku. Více na drmax.cz.

    Doplněk stravy
    Autor: Dr.Max

  • 6.

    Kniha Záblesk ve tmě

    Před dvaceti lety byl Chloein otec zatčen za vraždu šesti dívek. Teď se blíží výročí děsivých zločinů a celé to začne nanovo! Má její otec věrného následníka, nebo byl celou dobu nevinný? Mrazivý psychothriller, který vás donutí číst dlouho do noci! Pro své blízké ho seženete v knihkupectví Luxor

    Kniha Záblesk ve tmě
    Autor: Knihkupectví Luxor

  • 7.

    Pánská lyžařská bunda Spyder

    Pánská lyžařská bunda Vertex světově známé značky Spyder ochrání před nepřízní počasí díky technicky vyspělým vláknům a skvělé funkčnosti. Koupíte pouze v INTERSPORTU.

    Pánská lyžařská bunda Vertex světově známé značky Spyder
    Autor: Intersport ČR s.r.o.

  • 8.

    Dekorativní LED krb

    Vykouzlete si doma tu pravou předvánoční atmosféru s Dekorativním LED krbem. Realistický efekt plamene rozzáří jakoukoli místnost a díky provozu na baterie je výběr toho nejlepšího místa jen na vás. Vybírat můžete hned ze tří variant. Pořídíte ho v Lidlu.

    Dekorativní LED krb
    Autor: Lidl

  • 9.

    R. JELÍNEK Slivovice

    Slivovice patří neodmyslitelně téměř ke každé příležitosti – ta od Rudolfa Jelínka se vyrábí už od roku 1894. V její vůni je cítit nasládlé aroma pecky a chuť je díky zrání a třístupňové destilaci jemná, ovocná. Jelínkovu slivovici poznáte snadno podle unikátního tvaru lahve.

    Slivovice od Rudolfa Jelínka
    Autor: Rudolf Jelínek

  • 10.

    Kniha Osudné svědectví

    Robert Bryndza se vrací s dalším případem Eriky Fosterové! I tentokrát jí připravil zapeklitý případ, kdy musí s omezeným množstvím indicií a téměř žádnými důkazy najít vraha, než udeří znovu. Jak najde vraha, který zničil všechny důkazy? Knížku koupíte v nakladatelství Grada.

    Kniha Osudné svědectví
    Autor: Nakladatelství GRADA

  • 11.

    HONOR Magic4 Pro

    Dokonalé fotky i za velmi špatných podmínek jsou tak absolutní samozřejmost. Stejně jako stylový elegantní design, který navíc díky dokonalé ergonomii perfektně padne do ruky. Vyvážená kombinace poslední techniky a nádherného designu. To je poslední novinka na trhu s mobilními telefony, HONOR 70. HONOR Magic4 Pro koupíte třeba u prodejce Alza.cz.

    HONOR Magic4 Pro
    Autor: HONOR

  • 12.

    Adventní kalendář pro páry

    Odpočítávejte dny do Vánoc společně! S Adventním kalendářem pro páry Vás čeká 24 pozorností pro ni i pro něj. Maličkosti, které udělají radost, zároveň poslouží jako roztomilé dekorace vašeho domova. Kalendář shánějte v Lidlu.

    Adventní kalendář pro páry
    Autor: Lidl

  • 13.

    Svěží novinka! Mentos žvýkačky s vitamíny

    Mentos žvýkačky s vitamíny jsou obohacené o vitamíny B6, C a B12, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Nechte se zlákat intenzivní a osvěžující příchutí šťavnatých citrusů!

    Mentos žvýkačky s vitamíny
    Autor: MENTOS

  • 14.

    Krásná pleť jako ten nejlepší dárek

    Vánoční kazeta Astrid Bioretinol je skvělým dárkem pro ženy, které chtějí dopřát své zralé pleti dokonalou péči. Řada s inovativním bakuchiolem – přírodní alternativou retinolu – obsahuje denní a noční krém, pleťové sérum a pleťovou masku. Pro skvělé výsledky bez podráždění pleti. K dostání v drogeriích a hypermarketech, cena: 599,90 Kč.

    Vánoční kazeta Astrid Bioretinol
    Autor: Astrid Bioretinol

  • 15.

    Darujte originální design

    Udělejte radost sobě či svým blízkým limitovanou edicí designové karafy s verši básně od známého spisovatele Petra Stančíka. Její koupí podpoříte dobročinný projekt Vraťme vodu přírodě Nadačního fondu Veolia zaměřený na záchranu a obnovu mokřadů v ČR.

    Designová karafa s verši
    Autor: Veolia

  • 16.

    Pro ty, co chtějí vše

    Fotoaparát, se kterým obdarovaný/á pořídí záběry hodné zrcadlovky, inteligentní baterie garantující hodiny nepřetržité zábavy, a hlavně duhové barvy, které potěší každého se stylem a vkusem. To je Samsung Galaxy A53 5G. Pusťte se do náročného multitaskingu, posílejte zprávy, upravujte fotografie a 5nm osmijádrový procesor se postará o ničím nerušený průběh vaší práce.

    Samsung Galaxy A53 5G
    Autor: Samsung

  • 17.

    Dárkové poukazy do PYTLOUN HOTELS

    Hotelová síť PYTLOUN HOTELS nabízí pohostinnost a péči o hosta již od roku 2003 v celkem 14 designových i tradičních hotelech nacházejících se jak v srdci hlavního města Prahy nebo v centru Liberce, tak i v krásných horských lokalitách Krkonoš i Krušných hor. Hosté si mohou užít komfortní ubytování a bohatou nabídku relaxačních a wellness služeb. Nesmí chybět potěšení ze skvělého jídla umocněné čerstvými a místními surovinami. Každý hotel sítě PYTLOUN HOTELS má svou vlastní osobitost a styl.

    Dárkové poukazy do PYTLOUN HOTELS
    Autor: PYTLOUN HOTELS

  • 18.

    Medailové Mucha Sekty

    Ochutnejte umění ukryté v oceňovaných Mucha Sektech, které báječně doplní vaši štědrovečerní tabuli. V každém doušku Soare sektu naleznete spoustu inspirace. Kvalitu těchto sektů dokazuje množství medailí, které v posledních letech získaly na prestižních domácích i zahraničních soutěžích, jako je například Berliner Wine Trophy.

    Medailové Mucha Sekty
    Autor: Mucha SEKT

  • 19.

    Kniha Kouzlo všité do šatů

    Rodina Soline provozuje kouzelný svatební salon. Nevěstu, jež se vdá v jejich šatech, čeká spokojené manželství. Sama Soline však příliš štěstí nezažívá. O desítky let později se Rory rozhodne naplnit svůj sen a otevřít si galerii – právě v domě Soline. Více se dozvíte na grada.cz.

    Kniha Kouzlo všité do šatů
    Autor: Nakladatelství GRADA

Dnešní horoskopy