Centrum Babylon v srdci severočeského Liberce pro Vás připravilo speciální zimní balíčky Zimní skirelax v Liberci a Babylonské zimní lyžařské prázdniny, se kterými pod vánočním stromkem zaručeně uspějete. Tradiční zimní dovolenou pozvedne na vyšší úroveň luxusní ubytování ve 4* hotelu. Milovníci zábavy si přijdou na své nejen v aquaparku s tobogány, vířivkami a jedinečnou laser show, která se stala Atrakcí roku 2014, ale také ve vědecko-populárním iQparku a iQLANDII. Pro zpestření pobytu se můžete utkat v bowlingu a vychutnat si bláznivou jízdu v XD Theater. Příznivce relaxace a odpočinku pak zajisté nadchne saunový svět s parními kabinami, saunami a relaxační zónou s lehátky i širokým spektrem masáží.

Autor: Centrum Babylon

Při pravé zimní dovolené nesmí chybět ani pořádná porce lyžování. Velkolepý lyžařský zážitek si naplno vychutnáte se skipasy do zmodernizovaného skiareálu Ještěd, kam vás pro maximální pohodlí zaveze skibus přímo od Hotelu Centra Babylon zcela zdarma.

Autor: Centrum Babylon

Ale pozor, smutnit nemusí ani milovníci relaxační a plně odpočinkové dovolené, které nechávají zimní radovánky úplně v klidu! Centrum Babylon nabízí kromě zimních pobytů také široké spektrum balíčků pro páry, kterými si získáte nejen svou drahou polovičku, ale potěšíte i rodiče nebo babičku a dědečka. Balíčkem Pro páreček, Relax pro dva či například Romantika pro dva darujete partnerovi ten nejkrásnější dárek v podobě blahodárné relaxace a společných zážitků ve dvou.

Autor: Centrum Babylon

Pokud chcete darovat více než běžný wellness či lyžařský pobyt, který nabízí stovky hotelů, darujte dovolenou v Centru Babylon, která nabídne zcela nový rozměr relaxace, zábavy a luxusního ubytování na jediném místě. Dárkové poukazy můžete navíc objednávat prostřednictvím e-shopu http://www.centrumbabylon.cz/e-shop.html v klidu vašeho domova, a vyhnete se tak tradičnímu vánočnímu zmatku a stresu při nákupu vánočních dárků.

Pobyt si můžete rezervovat přímo ZDE!

Přejeme Vám krásné Vánoce a těšíme se na viděnou v Centru Babylon.