Pro naše nejmenší

Nejjednodušší je výběr dárků pro děti předškolního věku. Těm totiž uděláte radost opravdu čímkoliv. Už jen to vzrušení, když vidí, kolik dárků na ně čeká, spojené s nedočkavým trháním balicího papíru, je prostě zážitek, který se vám vryje do paměti. Můžete vybírat mezi dřevěnými stavebnicemi, heboučkými plyšáky nebo interaktivními hrami, u kterých se děti mohou vzdělávat a trénovat soustředění.

Vybírat můžete také z různých kreativních her.
Autor: Shutterstock

Když děti trošku povyrostou…

Tady už je to trochu obtížnější. Děti si začínají vybírat dárky samy a bohužel ne vždy je v našich finančních možnostech darovat jim to, po čem doopravdy touží. Pokud sledujete televizní reklamy, tak můžete lehce odhadnout, jaké hračky zrovna „frčí“. Holčičkám uděláte radost třeba pěkným náramkem a panenkou Barbie, klukovi zas robotem nebo třeba autodráhou či Legem. A vy se můžete při výběru hraček vrátit do dětských let! Pokud byste rádi podpořili domácí výrobce hraček, je ideální volbou česká stavebnice Gecco, která nabízí kvalitní produkty. Stavebnice má patentovaný systém, který umožňuje spojování dílků do půlkruhů a kruhů. Můžete tak stavět překrásné hrady a zámky s kulatými věžemi!

Stavebnice Strašidelný hrad
Autor: Gecco

 A co pro vašeho malého »dospělého«?

Teenageři - kapitola sama o sobě. Většina z nich se za každou cenu snaží vzdorovat svým rodičům. Nechte si tedy od nich sepsat seznam jejich přání a tím se řiďte. Jestliže je chcete opravdu překvapit, máme pro vás pár tipů. Kluci jistě ocení akční hry na PC nebo na herní konzole. Děvčata určitě nepohrdnou novým kouskem do šatníku, kosmetikou a krásnou bižuterií.

Autor: Shutterstock

 

Nevybrali jste si?

Zkuste univerzální dárky! Mezi ně se řadí například:

- různé bytové doplňky pro zútulnění dětských pokojíčků

- výtvarné sady

- kanadské žertíky a ptákoviny

- gadgets

- knihy a hudební CD

Vybírání dárků pro děti je určitě milá záležitost. Udělejte z letošních Vánoc nezapomenutelný zážitek!

Tipy na vánoční dárky naleznete ZDE!