InPage je nástroj pro tvorbu úspěšných webových stránek, které jsou atraktivní, moderní, vysoce bezpečné a stoprocentně funkční. Jejich správu zvládne s inPage zcela každý. Navíc nyní nově při převodu vaší domény pod inPage, získáte slevu 50 % z původní ceny.

Co vše s inPage získáte?

  • Jednoduchý web, blog či e-shop v jednom.
  • 50% slevu při přechodu od jiného poskytovatele.
  • Uživatelsky přívětivé webové rozhraní pro správu webu.
  • Službu kompletně v češtině včetně technické a zákaznické podpory.
  • Atraktivní vzhled vašeho webu reflektující váš obor.
  • Zabezpečení kvalitním TLS certifikátem od DigiCert.
  • Posílení vašich pozic ve výsledcích vyhledávání.
  • Vlastní doménu v ceně s e-mailovou schránkou.
  • Péči profesionálních vývojářů, kteří vám připraví web podle vašich potřeb, pokud si zvolíte vytvoření webu na míru.

Web šitý na míru

Vytvoření webu na inPage je velmi snadné a rychlé. Přes to vše si můžete objednat vytvoření webu na míru za velmi příznivou cenu a celou věc předat do rukou profesionálů. Tým konzultantů a vývojářů z inPage s vámi probere cíle vašeho webu a vytvoří zcela unikátní prezentaci vystavěnou přímo na míru potřebám vašeho podnikání. Součástí ceny je samozřejmě i prezentace správy webu a celého systému inPage.

Naskočte s vaším webem do inPage

Nemusíte se ničeho obávat. Cesta od starého webu k novému pod inPage je pro náš tým hračka. Každý měsíc takto měníme tvář ze starých na nové weby pro desítky zákazníků. Jelikož inPage spadá pod společnost ZONER, která je rovněž i významným registrátorem domén, je i převod vaší domény k nám zcela rutinní věcí, kterou vám lehce vyřešíme. Nezapomeňte, že v inPage máte prodlužování vašeho doménového jména a jeho provoz již v ceně. U nás nemusíte platit za další služby webhostingu a poplatky za doménu.

Jak začít s inPage je velmi jednoduché. Pakliže chcete web vytvořený zcela na míru, vyberte si jeden z nabízených balíčků anebo kontaktujte naši zákaznickou podporu, která vám zodpoví všechny vaše dotazy a navrhne nejvhodnější řešení a postup pro vytvoření vašeho nového webu a přesunu vaší domény k nám.

Jak na domény a proč vybrat .cz

O úspěšnosti webové stránky rozhoduje už výběr doménového jména. Provozování webu na vlastní doméně přináší jistotu, že ho zákazníci najdou vždy na stejné adrese, a to třeba i po změně poskytovatele hostingu. To samé platí pro e-mailové adresy. Dokonce i freemailové služby dnes umožňují propojení schránky s vlastní doménou.

Nejrozšířenější doménou v České republice je národní doména s koncovkou .cz. Takovým doménám dávají přednost jak čeští uživatelé při vyhledávání informací na internetu, tak i vyhledávače při zobrazování odpovědí na hledaný dotaz. Proto bývá doména .cz nejlepší volbou. Pokud si zájemce o doménu neví s jejím výběrem rady, může se obrátit přímo na registrátora domén, nebo využít doporučení a tipy na jeho webových stránkách.

Kdo už doménu s koncovkou .cz má, měl by si na www.nic.cz/overeni pravidelně jednou za rok ověřovat správnost svých kontaktních údajů evidovaných v doménovém registru. Držitelé více domén pak ocení bezplatnou službu Doménový prohlížeč (www.domenovyprohlizec.cz) umožňující správu všech .cz domén přehledně na jednom místě.

Správcem domény .cz je sdružení CZ.NIC, které se věnuje také osvětě v oblasti doménových jmen, internetové bezpečnosti a podpoře nových technologií a projektů užitečných pro internetovou infrastrukturu v České republice i ve světě.