Každý z nás chce zažít kouzelné Vánoce plné voňavého cukroví, milých dárků i výzdoby. Tomu ale předchází příprava, která dá někdy zkrátka zabrat. Přitom stačí mít jasný plán a kvalitního parťáka. 

Sluchátka se v posledních letech stala nedocenitelným společníkem. Díky nim se může posluchač odpoutat od svých starostí a naplno se ponořit do světa hudby i svých myšlenek. V předvánočním čase jsou právě sluchátka ideálním parťákem, který pomůže toto někdy hektické období zvládnout. A to levou zadní! 

Prvním krokem směrem k poklidnému adventu je vize. Zkuste si představit, jak právě vaše ideální Vánoce vypadají. Chcete papírovou výzdobu v oknech? Nebo zelený věnec na dveřích?  

Jestli se nemůžete naladit na tu správnou vánoční vlnu, vyzkoušejte prémiová sluchátka O2 pods+. Díky uklidňujícím koledám nebo písním z oblíbených vánočních filmů půjde plánování mnohem snadněji. A to je půlka úspěchu! Díky speciálním funkcím vás navíc nebude nic rušit. Jak to? 

Nenechte se rušit. Ochraňte své nervy i sluch 

Někdy je těžké se soustředit. Klapání klávesnice, mumlání v autobuse nebo hučení topení. Hrdina poklidných Vánoc vás v tom ale nenechá! Sluchátka O2 pods+ mají prémiovou funkci inteligentního potlačení hluku. Co to znamená? Že sluchátka jednoduše odfiltrují nežádoucí okolní rámus.  

Sluchátka O2 pods+ jsou atraktivním společníkem
Autor: O2 Czech Republic a.s.

Díky tomu se můžete naplno pustit do toho, co děláte, a budete se maximálně soustředit. Takže vše zvládnete rychleji. Ať už je to nakupování výzdoby, balení dárků nebo třeba vaření. Kromě inteligentního potlačení hluku máte na výběr ještě z režimu propustnosti a běžného režimu.  

Díky inteligentnímu potlačení hluku nejenže šetříte své nervy, když odfiltrujete otravné zvuky, ale i sluch. Hudbu si totiž naplno užijete i bez nutnosti vysoké hlasitosti.  

Pohodlí a elegance jsou základ spokojenosti 

Přemýšleli jste nad tím, proč se někdy cítíte v tak dobré náladě? Občas totiž stačí i úplná maličkost a den je hned krásnější. Měkoučký svetr, oblíbená vůně nebo pohodlné boty dokážou zvednout náladu a zmírnit stres.    

Na to myslel i operátor O2, takže true wireless sluchátka mají tři velikosti „špuntů“. Díky tomu O2 pods+ pohodlně sednou každému uchu. Kromě toho mají sluchátka elegantní a minimalistický vzhled.   

Sluchátka O2 pods+ jsou dostupná v bílé, černé a modré barvě
Autor: O2 Czech Republic a.s.
 

Velkou výhodou je i jednoduché ovládání dotykem. Hrdina poklidných Vánoc vás tak poslechne na slovo – teda na poklepání!  

Vánoční pomocník, který se vyplatí 

Všechny zmiňované funkce tak dělají ze sluchátek O2 pods+ ideálního parťáka na předvánoční období. Ať už budete péct, balit dárky, zdobit obývací pokoj nebo odpočívat, sluchátka vám dopřejí klid.   

S inteligentním potlačením hluku zvládnete přípravu na advent levou zadní
Autor: O2 Czech Republic a.s.

Lámete si hlavu, co koupit pod stromeček? Sluchátka O2 pods+ jsou ideálním dárkem, udělají radost zkrátka každému! Výhodou sluchátek O2 pods+ je i bezkonkurenční cena. Díky vánoční nabídce, během které získávají noví i stávající zákazníci O2 slevu tisíc korun za každou službu u operátora, vyjdou O2 pods+ na bezkonkurenčních 499 korun.     

Slevu najdete v mobilní aplikaci Moje O2, konkrétně v benefitním programu O2 Radosti. Pořiďte sobě nebo svým milovaným hrdinu poklidných Vánoc. Více o nabídce najdete na webu o2.cz/vanoce.