Doma je doma, řekl si nejspíše Petr Čech, a rozhodl se, že chce divákům O2 TV přinášet pikantní názory a komentáře na fotbalové dění v české kotlině. A že bude o čem mluvit.

Petr Čech: Pro fanoušky je O2 TV jasná volba

„O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou. Především z tohoto důvodu mě možnost spolupráce nadchla,“ raduje se Petr Čech, který si již stihl skočit do portugalského Lisabonu na natáčení O2 TV kampaně.

Legendární „Čechíno“ se tak ocitne ve vytříbené společnosti nových ambasadorů O2 TV. Do této partičky se zařadil i populární bijec Makhmud "Mach" Muradov a tenistka Karolína Plíšková. Již nyní prosakují spekulace, že by se diváci O2 TV mohli dočkat zajímavého měření sil. Vyzve Muradov k souboji Čecha? Nadělí Plíšková oběma borcům kanára? Vypadá to, že fanoušci se rozhodně nudit nebudou.

FORTUNA:LIGA, MMA nebo tenis

Vedle FORTUNA:LIGA nabízí O2 TV také ženský tenisový okruh WTA či hokejovou Tipsport extraligu. Mezi hlavní taháky stanice Premier Sport, která je součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá a balíčku O2 TV Sport Pack, patří rovněž anglická Premier League nebo nejprestižnější MMA organizace na světě UFC.

O2 TV je dostupná pro všechny, stačí připojení k internetu. Balíček O2 TV Sport Pack si pořídíte již za 199 Kč na třicet dní. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit. Velkou výhodou je tzv. multidimenze, díky které lze přehrát jakýkoliv zápas až sedm dní zpětně nebo sledovat několik sportovních přenosů současně, cokoli si zastavit, přetočit nebo nahrát.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02. Advertisement