Dlouhá tradice inovací

Když v roce 1969 založila průmyslová jihokorejská firma malou divizi na výrobu elektroniky Samsung Electronics, jen málokdo si zřejmě uvědomoval, o jaký historicky zásadní krok jde. Z jednotky v Jižní Koreji se postupně stala jednotka globální a její výrobky nás obklopují na každém kroku. Inovace se kromě mobilních telefonů týkají zejména technologií v oblasti televizorů, praček, ledniček, vysavačů či monitorů.

Poslední šance vybavit domácnost výhodněji

V rámci letošních oslav 50. výročí Samsung Electronics tak Samsung slaví zároveň i 50 let inovací – a výdobytky moderních technologií, které za úspěchem této značky stojí, jsou všem zájemcům do 5. srpna k dispozici ve speciální zvýhodněné nabídce Za nákup 50 oblíbených produktů spotřební elektroniky, jako jsou QLED televizory, soundbary, monitory, pračky, ledničky či vysavače, Samsung nabízí peníze zpět (cash back) ve výši od 5 % do 23 %, což může být až 50 000 Kč za jeden produkt.

Celou speciální nabídku, seznam prodejců a podmínky akce, která končí dnešním dnem (tedy 5. 8. 2019), najdete na stránkách www.50letsamsung.cz.