A samozřejmě moderní sociální zařízení. Zápory? Přemnožily se tu vosy a jsou hodně agresivní!

Nevelký kemp v blízkosti Nové Paky nabízí hodně atrakcí. Je tu pódium, kde vystupují hudební skupiny, nedaleko je diskotéka, přímo v kempu pak mohou návštěvníci grilovat nebo posedět a zazpívat si u kytary u ohniště či krbu. Bazén má křišťálově čistou vodou. Kvalitní jsou antukové kurty na volejbal, nohejbal a tenis. Kdo má rád vůni benzinu, může si to vyzkoušet na čtyřkolce či minimotorce, které tady půjčují. Bikeři ani nemusejí mít svoje kolo, v půjčovně si určitě vyberou. A pokud si chtějí dát pořádně do těla, mohou vyrazit třeba na 15 km vzdálenou rozhlednu Zvičina. Tenhle výšlap vám dá určitě pořádně zabrat, věřte mi!

Kdo se ani na dovolené neobejde bez připojení, nemá tady problém, počítač s připojením má k dispozici za 15 korun na hodinu. Sociálky jsou moderní, drobný nepořádek na mé upozornění tu dali hned do pořádku - uklízečka totiž měla přijít až odpoledne.

Zápory se hledají těžko, ale jeden přírodní jsem objevil. Přemnožily se tady vosy a ty jsou hodně agresivní. Přesvědčila se o tom i paní Iveta Koutová z Hradce Králové, která tady tráví s rodinou dovolenou. Sotva mi řekla své kladné dojmy z pobytu a pochválila místní restauraci, chytila se náhle s bolestivou grimasou za paži: „Zase žihadlo, ty vosy jsou fakt hrozný!“ Její manžel mi řekl, že tenhle vosí kaz na kráse přebíjejí klady kempu, třeba skvělé kvasnicové pivo. Děti Katka (10) a Jirka (14) si zase pochvalují velkoplošné hopsadlo, ping pong, hřiště na basket a bazén.


 

Název kempu: Koupaliště a kemp Pecka

Adresa: 507 82 Pecka

Cena za osobu ve stanu: 45 Kč/dospělý; 25 Kč/dítě (3–14)

Chatka (4 lůžka) bez WC: 165 Kč/osoba

Cena za psa: 45 Kč

Cena za stan: 50 Kč/velký

35 Kč/malý

Cena za karavan: 75 Kč

Cena za obytné auto: 75 Kč

Cena za os. auto: 50 Kč

Cena za mikrobus: 75 Kč

Cena za motocykl: 35 Kč

Teplá voda po celý den: ano (20 Kč/5 min.)

Elektrická přípojka: ano (60 Kč)

Přípojka na kanalizaci: ne (výlevka)

Zajištěna ostraha areálu: oplocení celého areálu + kamerový systém

Prodej potravin a hygienických potřeb v areálu: ano

Stravování v areálu: ano, restaurace

Krytý prostor pro vaření: ano, el. vařiče, mikrovlnka a dřezy s teplou vodou, lednice

Sportoviště: koupaliště – voda z potoka, beach volejbal, antukové kurty na volejbal, nohejbal a tenis (100 Kč/hod.), ping-pong, půjčovna kol, čtyřkolek (400 Kč/hod.) a minimotorek (50 Kč/15 min.), půjčovna sportovních potřeb

Dětské hřiště: ano + trampolína velkoplošná (20 Kč/den), prolézačky, kreslicí tabule, pružinové houpačky

Počet WC pro ženy: 12

Počet WC pro muže: 12 + pisoáry + 1 pro invalidy muži i ženy

Počet sprch: 10

Osvětlení v noci: ano

Hygiena: 2

Celkový dojem: ****