Příjemné ceny platí jak pro nákup oblečení, tak spotřební elektroniku, jako jsou nové mobily, notebooky nebo třeba spotřebiče do kuchyně. Dnes vám prozradíme několik tipů, díky kterým ušetříte. A taky se mrkneme, kde se slevy vzaly.

Odkud pochází slevy?

Slevy mají svůj původ v USA, konkrétně ve Philadelphii. Tzv. Černý pátek původně označoval hustý provoz na místních komunikacích. Až později pojem převzali američtí obchodníci na burze. Názvem označovali den v roce, tradičně již následující den po Dni Díkuvzdání, kdy se „červená čísla“ dostávají do „černých čísel“. To bylo asi o dvacet let později. V Česku však slevy probíhají celoročně bez ohledu na Černý pátek. Proto je tak snadné získat pěknou cenu na oblíbené zboží.

Kde a jak ušetříte při nákupu zboží na internetu?

Při nákupu na internetu máte hned několik možností, jak ušetřit nemalé peníze.

  • výprodej
  • slevové kódy a promo kódy
  • slevové kupóny
  • akce na internetu

Jak vám kupóny ušetří peníze?

Všechny akce na internetu vám přinesou nabídku prakticky neomezeného množství zlevněného zboží. Mnohem větší šanci na slevu však máte v případech, kdy prodej končí, dochází zásoby daného produktu, e-shop čistí sklady, produkt má omezenou dobu trvanlivosti, anebo dochází ke konečné likvidaci celého obchodu. Díky tomu si snadno vyberete zboží s pořádnou slevou, která se vám opravdu vyplatí. Slevové kupóny často získáte na internetových portálech nebo vám e-shop pošle e-mailem jako dárek.

Využijte kvality slevových portálů

Právě na slevových portálech, jako je například Kupónovník, získáte nejvíce slev na jednom místě pro různé obchody. Navíc máte snadno dostupnou i slovenskou verzi Kuponovnik.sk!

 Ať už sháníte novou obuv, krmení pro mazlíčka nebo dárek pro svou drahou polovičku. Pokud například obměňujete šatník, doporučujeme vám kupón about you sleva. Pokud vám schází zimní boty, které odolají i těm nejdrsnějším mrazům, eobuv sleva vám udělá radost. Zkrátka slevu seženete prakticky na cokoli.

Využijte slevu na pár kliknutí

  1. Vyhledejte si slevu podle kategorie zboží nebo oblíbeného obchodu.
  2. Klikněte na "Využít slevu" nebo "Použít slevový kód" a zkopírujte svůj slevový kód.
  3. Zkopírovaný kód vložte do objednávky.
  4. Slevu vám odečtou z hodnoty nákupu a vy ušetříte peníze.