Pokud se dostanete do potíží a potřebujete pomoc, pravděpodobně se svěříte do rukou blízkého člověka, který vám v dané situaci podá pomocnou ruku. Podobný přístup ke svým klientům má i mBank. Mnoho lidí si spočítá, že by si úvěr dovolit mohli, a pečlivě zváží, zda ho opravdu potřebují, bojí se však složitého procesu a přílišného papírování. U mBank vše vyřídíte v několika jednoduchých krocích, bez zbytečného papírování a během pár minut už můžete s penězi disponovat. O mPůjčku Plus od mBank totiž můžete požádat v mobilní aplikaci, internetovém bankovnictví nebo i přímo na webu banky. Úvěr je ale samozřejmě možné sjednat i na pobočce nebo prostřednictvím mLinky, kde půjčku vyřídíte se specialistou mBank přímo po telefonu. Půjčku můžete využít na opravu rozbité pračky, ale také třeba na novou střechu – mBank ji totiž poskytuje od 10 000 nově do 1 000 000 Kč na cokoliv.

Peníze na účtu rychlostí blesku

Klienti, kteří si pravidelně zasílají příjem na běžný účet u mBank, nemusejí dokládat žádné další dokumenty, kterými by jej prokázali. V jejich případě se jedná o předschválenou nabídku, která má ještě další výhodu – peníze přistanou na účtu do 8 minut. mBank nyní zjednodušila celý proces i pro ty, kteří mají hlavní účet u České spořitelny, ČSOB, Fio banky, Moneta Money Bank nebo Komerční banky. U půjčky do 250 000 Kč totiž rovněž nemusejí nic dokládat, mBank si se souhlasem klienta příjem ověří v dané bance sama – získá přitom pouze ty informace, které potřebuje k jejímu vyřízení. Už žádné hledání výpisů z účtu nebo potvrzování dokumentů od zaměstnavatele. Peníze na cestě k vám už nic nezastaví.

Půjčka se přizpůsobuje vám, ne vy jí

Další výhodou pro vás je, že si můžete přizpůsobit měsíční splátku nebo den splátky. Skvělou zprávou je i možnost sjednání půjčky na 12 až 96 měsíců, přičemž dobu splácení si nastavíte sami podle potřeby. K dalším výhodám mPůjčky Plus od mBank patří, že otevření a vedení úvěrového účtu, mimořádné splátky i předčasné splacení jsou zdarma.

A co když nebudete moci splácet?

Pro případ, že se dostanete do situace, kdy nebudete schopni půjčku splácet, má mBank opět řešení. „Díky pojištění schopnosti splácet budete mít jistotu, že nevystavíte sebe ani svou rodinu finanční zátěži vyplývající ze závazku splácet poskytnutou půjčku,“ vysvětluje Petr Král, produktový manažer spotřebitelských úvěrů mBank. V praxi to funguje tak, že za vás mBank v případě nemoci či ztráty zaměstnání zaplatí jednu měsíční splátku a k tomu vám pošle peníze ve výši měsíční splátky na pokrytí výpadku příjmů. Pojištění vyřídíte snadno přímo při žádosti o půjčku nebo kdykoliv v průběhu jejího trvání.

Více informací na www.mbank.cz.