Nejjednodušší a samozřejmě i nejrychlejší je mít přístup ke svým financím v mobilní aplikaci. Ta by měla zaručovat vysokou bezpečnost dat, být jednoduše ovladatelná a dokonale přehledná. Právě takovou má mBank.

Jednodušší už to být nemůže

Přihlášení do aplikace zvládne každý levou zadní během několika vteřin. Přihlásit se můžete buď zadáním kódu PIN, nebo pomocí biometrie, tedy otiskem prstu, skenem obličeje či sítnice. V aplikaci si pak můžete zařídit vše, co vás napadne – od založení běžného účtu přes sjednání půjčky či spořicího produktu až po nastavení bezplatných notifikací, které vás budou informovat o pohybech na účtu. „Pokud si s něčím nebudete vědět rady, můžete se přímo v aplikaci obrátit na experta banky, a to buď prostřednictvím chatu, nebo jedním kliknutím, které vás přepojí na mLinku,“ vysvětluje Tomáš Reytt, ředitel prodeje a distribuce mBank.

Vyzkoušejte chytrou funkci Moje výdaje

S touto funkcí budete mít své výdaje konečně pod kontrolou. Už se nebudete moci vymlouvat, že nevíte, kam se poděla vaše výplata. Funkce Moje výdaje bude hlídat, jestli tento měsíc neutrácíte více než obvykle, a vy tak budete mít hned přehled.

S kartou to nikdy nebylo jednodušší

Pod kontrolou budete mít také kartu. Pokud například u pokladny při placení zjistíte, že jste překročili svůj denní limit, můžete si ho několika kliky ihned změnit. V aplikaci můžete dále zdarma a za pár vteřin třeba blokovat některé typy transakcí (například ty internetové, bezkontaktní či zahraniční), změnit PIN nebo kartu úplně zablokovat, a to i dočasně.

Bezpečnost především

Pro mBank je bezpečnost dat a financí nejvyšší prioritou. Spojení aplikace s bankou se řídí nejpřísnějšími aktuálně platnými bezpečnostními standardy, přístup je navíc chráněn PIN kódem nebo biometrií. Potvrzování operací pomocí mobilní autorizace integrované přímo v aplikaci mBank je další bezpečnostní prvek, který klienty jistí při online platbách nebo přihlašování do internetového bankovnictví.

Pokud u mBank účet nemáte, můžete si ho sjednat pomocí pár kliků přímo v mobilní aplikaci. Nyní navíc s bonusem až 2000 Kč.

Jaké podmínky je potřeba splnit pro získání bonusu?

1. Založte si mKonto a v žádosti vyplňte promo kód PODZIM. Poté si nejpozději do 15 dnů od otevření účtu stáhněte a spárujte appku s účtem.

2. Začnete platit kartou a odměna až 1 500 Kč vás nemine. Bonus 500 Kč získáte za každý měsíc, ve kterém uděláte platby kartou v celkové hodnotě 5 000 Kč. Akce je platná po dobu 3 měsíců od založení účtu.  

3. A když si založíte účet v appce, máme pro vás ještě 500 Kč navíc.

Více informací na www.mbank.cz.