Na účet je půjčka vyplacena ihned  

V případě, že vám třeba na poslední chvíli odpadlo financování, nebo jste našli vysněné auto a musíte za něj co nejdříve zaplatit, není čas na zdlouhavé schvalovací procesy. Ty jsou v některých institucích bohužel typické i dnes, ačkoliv to není nutné. Současné technologie totiž umožňují ověření všech informací do pár minut. Půjčka na účet může být až ve výši 150 000 Kč, za což provedete třeba menší rekonstrukci nebo obměnu spotřebičů v domácnosti.

Velmi rychlé je také následné zaslání peněz. Například poskytovatel nebankovního úvěru má konta v několika českých bankách a může tak peníze vyplácet během čtvrt hodiny. Ale jelikož spolu banky dnes více komunikují, přijímají některé tzv. okamžité platby, což v praxi znamená, že vám budou peníze připsány za pár sekund. Průměrně vám přitom peníze z půjčky na účet dorazí do hodiny kterýkoliv všední den.

Hotovostní půjčka až k vám domů  

Kdo nemá bankovní účet, nebo třeba plánuje peníze obratem použít, může si vzít půjčku v hotovosti, kterou mu doveze obchodní zástupce. Zákazníkovi tak odpadá riziko, že peníze po vybrání z bankomatu například ztratí, nebo mu je snad někdo odcizí. Průběh žádosti je přitom velmi rychlý a prakticky do čtvrt hodiny víte, zda vám byla schválena či nikoliv.

Pakliže je výsledek kladný, domluví si s vámi schůzku obchodní zástupce, aby vám peníze co nejdříve zavezl až domů (případně na jiné dohodnuté místo). Na místě si ověří vaše doklady totožnosti a další dokumenty a zároveň s vámi podepíše smlouvu, takže nemusíte nikam chodit. Nebankovní půjčka v hotovosti je dostupná až do výše 70 000 Kč, což stačí třeba na ojeté auto nebo zaplacení dělníků, co vám opravují dům.