Tetička nabízí úvěr na cokoliv

Ať si chcete půjčit na zaplacení složenek, nový spotřebič, nebo pokrytí důležitých výdajů, nemusíte účel využití dokládat. Půjčka Tetička je bezúčelová, takže máte zcela volnou ruku – přesto byste ji měli využít pouze na to, co skutečně potřebujete. Třeba zaplacení dovolené nebo jiných zážitků není tou nejlepší volbou, ačkoliv konečné rozhodnutí je vždy na vás. Velmi oblíbená je však jako půjčka do výplaty.

Mikropůjčka Tetička Mikropůjčka

Tetička je vhodná k řešení krátkodobých problémů a překonání těžkého období, které způsobila třeba porouchaná lednička. Abyste se nedostali do finančních potíží kvůli několika tisícům, a zároveň nemuseli žádat o větší úvěry, půjčí vám Tetička do 8 000 Kč jako novému klientovi, při opakovaném využití však tento limit stoupne více než dvojnásobně. Díky tomu budete mít jistotu, že se máte na koho obrátit i v momentě, kdy je potřena uhradit více účtů najednou.

Vizí společnosti je poskytovat půjčky do výplaty a pomáhat lidem v případech, kdy jim banka zavírá dveře, nebo pro ně nemá vhodné řešení. Často se tak může stát kvůli starému zápisu v registru dlužníků nebo nízké částce, o níž žádají. Se splatností do 30 dní je krátkodobá půjčka určena k pohotovému „zahnání“ finanční tísně, aniž by vás závazek do budoucna ovlivňoval déle, než je nutné. Úhrada úvěru probíhá jednorázově a nemusíte se proto obávat, že vám zkomplikuje třeba žádost o hypotéku.

Schválení žádosti do 5 minut

Aby se vám dostalo pomoci co nejdříve, zjednodušila Tetička formulář s žádostí, jak to jenom šlo. Vyplnění proto zabere jen několik minut a pracovníkům řekne vše potřebné. Ti pak mohou s pomocí algoritmů do pár minut posoudit, zda-li pro vás máme řešení. Výsledek se dozvíte do 5 minut, takže nebudete muset čekat v obavách, ani žádat u více společností najednou.

Peníze máte na účtu téměř ihned

Bude-li vaše žádost schválena, přistoupí pracovníci k vyplacení peněz. Jelikož má Tetička bankovní účty vedené u několika největších tuzemských bank, trvají převody jen pár minut. Díky podpoře okamžitých plateb je navíc možné poslat mikropůjčku stejnou rychlostí i do jiné banky, která tyto bleskové transakce podporuje.

Kalkulačka půjčky Tetička

Ať si můžete udělat lepší obrázek, na kolik vás krátkodobý úvěr vyjde, má Tetička na svých stránkách kalkulačku. V té stačí nastavit částku, o jakou máte zájem, a kliknout na tlačítko "Chci peníze". V dalším kroku si pomocí posuvníku zvolíte také dobu splácení, a po pravé straně se automaticky přepočítá úrok i RPSN v procentech, a pro lepší orientaci se obojí promítne v poplatku uváděném v Kč.

Nebankovní půjčka Tetička

Aby byla pomoc dostupnější více lidem, funguje Tetička jako nebankovní společnost – to znamená, že může půjčit peníze i těm, které jinde odmítli. Neznamená to, že úvěr poskytne všem, má však mírnější proces schvalování, neboť posuzuje každého klienta individuálně. Třeba starší zápis v registru dlužníků kvůli neuhrazené složence za elektřinu tak nemusí být problém, máte-li dnes své finance v pořádku.

Zároveň lze získat nižší částky, jaké v bance nenabízí vůbec nebo jen zřídka. Třeba půjčku do výplaty ve výši 3 000 Kč, ale podle situace je možné dostat i méně, nebo naopak více. S využitím na cokoliv je taková krátkodobá nebankovní půjčka vhodná na úhradu jídla, dopravy do práce, opravy spotřebiče nebo energií, a dalších nutných výdajů. Úvěr je možné splatit do 30 dní, aby vás neomezoval déle, než je nutné.

Tetička umožňuje odklad splátek

Dostanete-li se do situace, kdy nebudete moci svůj závazek splatit, domluvte se s Tetičkou na odkladu splátek. V závislosti na vašich možnostech lze žádat o 7, 15 nebo 30 dní navíc, a bude-li situace přetrvávat, můžete využít odložení, kolikrát chcete. Je to možnost, jak přečkat těžké období, pamatujte však, že tato služba vyžaduje nadbytečnou administrativu, za níž je nutné zaplatit.