Odložené platby pro zákazníky

Je vaše služba něco jako Mallpay?

V principu je to to samé ale jen s námi můžete čerpat až do výše 25 000 Kč na jeden nákup pro každého zákazníka se splatností 30 dnů.

Je to pro mne jako pro zákazníka e-shopu zdarma nebo jsou tam nějaké poplatky?

Služba je pro vás zcela bez poplatků. Zaplatíte jen částku za objednané zboží.

Je možné takto nakupit i na splátky?

Zákazníkům PlatímPak nabízíme možnost převodu odložené platby na pravidelné měsíční splátky. Funguje to tak, že vy si nakoupíte na e-shopu, zaplatíte odloženou platbou a pokud se vám nehodí splacení odložené platby do 30 dnů, tak můžete zažádat o převedení na měsíční splátky za výhodných podmínek.

Kateřina Tauchmanová je manažerkou pro E-commerce produkty v Equa bank
Autor: Equa bank

Musím být i vaším klientem abych PlatímPak mohl využít?

Pro využívání služby PlatímPak nemusíte být klientem Equa bank. Pokud byste však chtěl využívat PlatímPak častěji, je to výhodou. Naši klienti totiž oproti neklientům mohou odkládat více svých plateb v jeden čas.

Další otázky a odpovědi k odloženým platbám najdete zde.

Máte e-shop a odložené platby vás zajímají?

Provozuji e-shop a dosud mi plně stačila možnost platit kartami. Jaké výhody mi případně PlatímPak přinese?

Forma odložené platby je celosvětově velmi rozšířenou platební metodou a povědomí o tomto způsobu platby v e-shopech v ČR stále roste. Podle statistik ze světa se vám při její implementaci zvýší konverze. Vaši zákazníci budou zároveň méně odcházet z e-shopu bez dokončení objednávky. Tato služba také významně přispívá k tomu, že se k vám zákazníci budou rádi vracet.

Mám e-shop a rád bych s vámi spolupracoval. Co mám udělat?

V současné době podporujeme platformu Shoptet a rozhraní API. Informace, jak nás kontaktovat, naleznete zde nebo nám napište na info@platimpak.cz.

Bude produkt platit zákazník, nebo e-shop?

Platit nebude ani jeden z nich. Služba PlatímPak je jak pro e-shopy, tak pro zákazníky zcela zdarma. Od e-shopu si nebereme žádná procenta z jejich objednávek a zákazník do 30 dnů zaplatí jenom tolik, za kolik nakoupil.

Další otázky a odpovědi k odloženým platbám najdete zde.