Už jen proto, že čas jsou peníze a raději by se věnovali své práci, které dobře rozumějí nebo si dopřáli chvíli odpočinku. Nečekané výdaje přicházejí a musí se řešit, stejně tak je nutné držet krok s dobou a konkurencí, která opravdu nikdy nespí!

Nebankovní forma úvěru je hodně vyhledávaná

Minimum podmínek a rychlé sjednání, to jsou hlavní důvody, kvůli nimž je podnikatelská půjčka velmi oblíbená nejen u začínajících OSVČ. Vyřízení online bez osobních schůzek, prohlížení obsáhlé smluvní dokumentace a vyplňování dotazníků je nepochybně také výhodou. Navíc nebude nutné dokládat účel takové půjčky, může tedy posloužit na zaplacení pojistného či nákup softwaru a vybavení. Notebook, pracovní stůl, vrtačka, ale také prakticky jakákoliv jiná investice do firmy. Jakou částku si vlastně můžete půjčit? Možnosti jsou velice široké, na své si přijde prakticky každý…

  • 5 000 Kč je nejnižší částkou, o níž lze požádat. K mání je například kvalitní monitor pro PC.
  • 20 000 Kč je nejvyšší suma, kterou zde můžete dostat. Účel využití financí nerozhoduje.
  • Splátkový kalendář je možné nastavit v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů, podle potřeby.

Půjčka pro OSVČ tu bude ještě dnes a obejde se bez dlouhých formulářů. Rychlá a efektivní pomoc pro všechny podnikatele, finanční injekce, díky které budou takřka okamžitě uhrazeny naléhavé výdaje. Žádné osobní schůzky, nýbrž online řešení přesně na míru, bez složitých smluv a dokumentů, jejichž rozsah nikoho nepotěší. Krátká smlouva a maximální diskrétnost jsou sázkou na jistotu!