Vybírat můžete z verzí Zlatá rybka (50 Kč), Super Zlatá rybka (100 Kč) a Maxi Zlatá rybka (200 Kč). Čím vyšší hodnota stíracího losu, tím vyšší výhry můžete získat. Hlavní peněžní výhry jsou 1, 4, nebo 8 milionů korun. Výherní vozy jsou značky Škoda a hrát můžete o Rapida, Octavii, nebo Kodiaqa. Na vysněnou dovolenou pak můžete čerpat 100 tisíc, 200 tisíc, nebo 250 tisíc korun.

Stírat můžete i online.

Naprostá většina lidí touží právě po finančním polštáři, prázdninách, nebo novém voze, a proto plní rodina Zlatých rybek od Sazky zrovna tato tři přání. K tomu pak losy rozdávají nespočet menších výher. A věřte, že i kdybyste zrovna nevyhráli, stírání losu vás určitě pobaví. Jedná se o bezpečný adrenalin, kdy zažijete příjemné napětí, vzrušení i zábavu.

Více se o Zlaté rybce dozvíte zde.

Věděli jste například, že existují stírací rituály? V nástrojích, ale i postupech. Stírat lze totiž téměř čímkoliv – korunou, pravítkem, nebo třeba nehtem. Podle vašeho postupu pak můžete jet políčko po políčku zleva doprava, od prostředka, odzadu, nechat si setření výherních čísel až na konec, a výjimkou není ani stírání pouhých kódů na losech a prověření výhry rovnou na terminálu.

A když už nejde o styl stírání, někdo si ten proces rád spojuje s pohodovou odpolední nebo víkendovou kávou, jiný losy zase rád nosí na návštěvu, nebo je rozdává jako dárek. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, v portfoliu Zlatý rybek si určitě vyberete.

18+: účastnit se hazardích her mohou pouze lidé, kteří dosáhli zletilosti. | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.