My pro vás máme spolehlivý tip, jak získat obrovskou sumu peněz a ještě něco navíc. Je to jednoduché, stírejte losy od Loterie FORTUNA! Všechny výhry jsou garantovány, potvrdit vám to může i řada šťastných výherců.

Doporučíme vám například stírací los Zlatá rybka. Za 50 Kč můžete vyhrát až 2 miliony. Celkově si výherci s tímto losem rozdělí více než 27 milionů korun.  Přání vám splní i Maxi Zlatá rybka. Stojí 200 Kč a hlavní výhra 12 milionů za to opravdu stojí. Na výherní listině jsou k mání celkem 3 hlavní výhry. Další dvě hlavní výhry čekají třeba právě na vás. Žhavým tipem je i los Divy světa. Čeká vás hlavní výhra 6 milionů korun a navíc můžete v losování Druhé šance vyhrát exotickou dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 100 tisíc korun od FIRO-tour. Stačí své nevýherní losy zaregistrovat do Druhé šance a můžete začít vybírat dovolenou snů.

A to není všechno. Pokud si koupíte zmíněné losy – Zlatá rybka, Maxi zlatá rybka a Divy světa – v jakékoliv trafice GECO, připíšete si dvojnásobek bodů na svou Geco kartu a budete moc čerpat další výhody.  Akce platí až do 1. 6. 2014 na všech prodejnách Tisk – Tabák GECO.

Kompletní nabídku losů najdete na www.stiracilosy.cz