Česká spořitelna

Sloučení půjček

Česká spořitelna nabízí sloučení stávajících půjček do jedné nové s nižší splátkou. Pokud klient nižší splátku nezíská, v rámci této akce dostane od

Česká spořitelna
Autor: archiv
banky jednorázově 1 000 Kč. Sloučit je možné nejen půjčky, ale i kreditní karty nebo kontokorenty od bank i splátkových společností až do 600 000 Kč bez zajištění. Sloučit je možné nejen své půjčky, ale i půjčky svého partnera nebo partnerky. Lidé, kteří si půjčky sloučí do 31. května 2013, nebudou platit měsíční poplatek za správu úvěru po celou dobu jeho trvání.

Equa bank

Snížení sazby u hypoték

Každý, kdo u Equa bank požádá během dubna o jakýkoliv typ hypotečního úvěru a do konce května podepíše smlouvu, získá úrokovou sazbu s 0,3%

Equa bank
Autor: archiv
slevou. „Akční nabídka platí během dubna, zájemce si tedy musí zažádat o hypotéku v tomto měsíci. Na čerpání úvěru má ale následujících šest měsíců. To znamená, že pokud někomu končí fixace sazby například v září, může si o výhodnou sazbu zažádat již nyní a původní úvěr splatit až v termínu změny fixace,“ vysvětluje Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.

ČSOB a Era

Vychytané karty

ČSOB
Autor: archiv
Nejmodernější technické vymoženosti můžou při placení využít klienti ČSOB a Era. Patří mezi ně například bezkontaktní platební karta Marstercard, která umožňuje zaplatit menší částky bez zadání PIN. Nosit s sebou digitální peněženku je zase možné díky aplikaci MasterCard Mobile. Do chytrého mobilu se díky ní dá nahrát jakékoli platební karta a místo té pak platit mobilem. Nejnovější platební vychytávkou je pak inovace smartbankingu jako jediného na českém trhu dostupného i pro systém Windows 8. Funguje tak, že do mobilu se načte grafický QR kód z došlých faktur (např. za mobil) a pak už stačí jen zkontrolovat předvyplněná data a potvrdit transakci zadáním PIN.

Air bank

Běžný účet je úročený stejně jako spořící

Air Bank začala od dubna úročit běžný účet stejnou sazbou, jako spořicí. Bude ho zhodnocovat aktuální roční sazbou 1,8 %. Touhle sazbou bude Air Bank

Air bank
Autor: archiv
bude na běžném účtu úročit vklady až do výše 100 000 korun. K tomu, aby ale klient získal výhodnou sazbu, ale musí svůj běžný účet využívat a aspoň pětkrát měsíčně zapaltit platební kartou.  Kormě toho Air bank od dubna ruší poplatek za odchozuí platby a zlevňuje některé služby (ruší poplatek za výběr hotovosti při platbě v obchdě, poplatek za změnu PIN karty u bankomatu apod).

Komerční banka

Hypotéka bez poplatků

Získání hypotéky s akční garantovanou úrokovou sazbou 2,99 % a bez

Komerční banka
Autor: archiv
poplatků nabízí Komerční banka. Nabídka platí pro Hypoteční úvěr Klasik, se kterým je možné financovat až 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. „Propagovaná úroková sazba 2,99 % je garantovaná – je to tedy maximální cena, kterou klient při využití akční nabídky v Komerční bance získá. Oproti běžné nabídce navíc klienti ušetří na poplatcích za ocenění nemovitosti a za zpracování úvěru,“uvedl Michal Pánek z Komerční banky. Akční hypotéku je možné využít pro koupi, výstavbu nebo rekonstrukci nemovitosti.