ONLINE CHAT
Myslela jsem, že smysl mého života je v lásce. Bohužel, ač mi je 56 let, celý život se mi vyhýbá. Ŕeknete mi, prosím, jaký smysl života je pro mě připraven? Děkuji napřed. Narodila jsem se 3.8.1957 v 19,15 hodin v Pardubicích.(Jaroslava)
Foto
Milá paní Jaroslavo, Váš horoskop zrození opravdu nenasvědčuje tomu, že byste se měla snadno dostat k lásce a věcem milostným. Pravděpodobná příčina je ushcována v životech minulých, kdy jste se zřejmě nechovala v souladu s partnerskými vztahy. Pro tento život si máte projít lekcemi, které Vás přivedou k poznání, že vše je na vyšší úrovni propojeno. Vaším karmickým životním úkolem je naučit se věci vyššího poznání a vědění. A to štířím způsobem - mystika, esoterika, pronikání do hloubky. Pro Vás to znamená, že byste měla studovat tyto věci a nejen zůstávat na povrch. Je však pravděpodobné, že se Vám do otho nebude chtít a budete to odkládat. Čím více to však budete odkládat, tím větší tlak na Vás bude vyvíjet vesmír. Tímto se s Vámi loučím, najdete mě na www.astrosfera.cz. Hezký den, s pozdravem Milan Gelnar
Narodil jsem se 22.7.1975 v Bruntále v 04.20 hod. Jsem rozvedený, vážně nemocný ,bez práce z čehož plynou i velké finanční problémy. Nevím co dál dělat, aby se má situace zlepšila. (Peter)
Foto
Milý Petře, prvním krokem k jakémukoliv zlepšení je proces sebepoznání. Vzhledem k tomu, že máte hned tři planety v oblasti nevědomí, a všechny takzvaně poškozené, je velká pravděpodobnost, že nevíte, co od sebe můžete očekávat, kam byste měl směřovat, jaké jsou Vaše silné a slabé stránky apod. Doporučuji tedy vykročit na cestu sebepoznání, ať už metodami klasickými (materialistické, psychologické testy) nebo ještě lépe esoterickými (zpracování horoskopu, holotropní dýchání, meditace apod.). Poté,co si uvědomíte, kým jste, kam směřujete a co je Vaším posláním, je velká naděje, že se i Vaše situace vylepší. Proces je to dlouhodobý, takže neztrácejte naději. A pokud půjdete poctivě, je pravděpodobné, že už v roce 2016 bude vše úplně jinak.
Datum narození 9.3.1951, místo narození Bruntál ,čas narození 17.30 hod. V posledních letech se mi vůbec nedaří,rozpory v rodině,finanční problémy,vážná nemoc v rodině.Nevím co ještě od života múžu očekávat ale jak se říká přestávám vidět světlo na konci tunela. (Marie)
Foto
Milá Marie, Váš horoskop zrození opravdu vykazuje poměrně značně napjaté aspekty. Není to proto, že byste měla mít smůlu, že by se na Vás mělo lepit neštěstí, ale je to proto, že si Vaše duše vybrala rychlejší vývoj. Je to něco jako když si někdo vybere, že poleze na Mount Everest, nikoliv na horu Říp. Znamneá to, že takový člověk musí jít v životě "čistě a rovně ", neboť v případě, že učiní nějaký přešlap, je negativní odezva vesmíru okamžitá. Je také možné, že jste si z minulých životů přinesla zátěže, které se na tomto Vašem životě podepsaly. Nicméně Bůh na nikoho nenaloží víc, než je schopen unést a Vaše duše si tento život vybrala dobrovolně. Vše,co jste dosud zažila azažíváte, by Vás mělo směřovat k tomu duchovnímu, k poznání, že duše je nesmrtelná a tělo smrtelné. To,co se naučíte nyní, se Vám zúročí v příštích životech. Pokud na tom budete pracovat, máte naději na smysluplný zbytek života.
dobrý den, narodila jsem se 1.7.1945 v 11.50hod. Prosím o sdělení co mě ještě čeká než z tohoto světa odejdu. Děkuji a těším se na odpověd. Jarunka(jarunka)
Foto
Hezký den, Jarunko. Váš natální horoskop vykazuje poměrně značně komplikované aspekty, což znamená, že si v životě užijete své. Pokud chcete dojít k nějakému vyššímu poznání, je potřeba opustit materiální náhled na svět a vrhnout se na věci duchovního charakteru. Je pravděpodobné, že jste se dosud orientovala pouze na věci smysly zachytitelné. Doporučuji Vám vrhnout se teď na vzdělávání naznačeného charakteru, máte naději dočkat se ještě mnohého příjemného.
Dobrý den,volám sa Henrieta Lukavcová, nar.2.9.1978 v Českom Brode. Zaujíma ma moj další život-akým smerom sa bude uberat,či si nájdem prácu a v budúcnosti založím rodinku,nakolko som sa nedávno rozišla s priatelom. Hodina narodenia 19,30. Dakujem.(Henrieta Lukavcová)
Foto
Henrietko, nyní Vám hvězdy moc nepřejí, zejména v oblasti partnerských vztahů a sebeuvědomnění. Pravděpodobně až do konce roku budete procházet zásadní transformací (změna pohledu na svět, partnerství apod.). Co se týká práce a kariéry, tak jisté naděje se mi jeví v oblasti úřadu a institucí (podpora?), přičemž ideální to bude od ledna 2014. Co se týká partnerství a rodiny, to naplňující se zřejmě odehraje až v druhé polovině Vašeho života. Do té doby se seznamte s podmínkami toho,co na intuitivní úrovni očekávají Vaši partneři. Měla byste se taky vrhnout na své poznání, nyní nevíte,co dělat, kdo vlastně jste.
Dobrý den, jsem narozena 19.1. 1968 ve 3:00 h. v Chomutově. Najdu v brzké době zaměstnání? Jaký je tedy smysl mého života? Předem díky(Renata.)
Foto
Dobrý den, Renatko, hvězdy Vám nyní přejí zejména pro oblast získání zaměstnání a financí - konejte! Smysl Vašeho žviota je naučit se individuální tvořivosti, radosti a hravosti (obvykle se učí prostřednictvím dětí), a to způsobem dynamickým, jednoznačným, akčním - pomocí vlastností znamení Berana. Spoléhat byste se měla na svou intuici, kterou máte skvělou, a zamyslete se nad studiem astrologie. Máte pro to předpoklady.
Dobrý deň - narodila som sa 8.6.1961 o 14h 40min.v Banskej Bystrici. Chcela by som sa spýtať v akej životnej etape sa teraz nachádzam, aké zmeny sú predo mnou a čo je, podľa hviezd, teraz pre mňa najdôležitejšie /urobiť-robiť/. ĎAKUJEM(Liliana Saganová)
Foto
Hezký den, Lilano. Nyní Vám hvězdy vyloženě přejí, máte schopnost sebeprosazení, sebeuvědomnění a jste velmi přesvědčivá. Co se týká životní etapy, nyní byste měla podstoupit transofrmaci (smrt a znovuzrození - posun na vyšší úroveň) svého myšlení. Uvědomte si své poslání a karmický úkol.
Dobrý den pane Gelnare, chtěla bych se zeptat na pracovní uplatnění a zdraví v tomto roce. 3.3.1967 v Karviné ve 2 hodiny Děkuji za odpověď a přeji hezký den(Pajánek)
Foto
Dobrý den, máte před sebou velmi úspěšný rok. Pro pracovní uplatnění jsou ideální podmínky od října 2013 a celý rok 2014. Co se týká zdraví, pokud své tělo nehuntujete nezdravým stylem života, mělo by být v pořádku. Doporučuji během dopoledne pouze syrovou stravu.
Dobry den nar. 20.8.1954 Praha v 19.55 hod. moc bych prosila jaka bude ma financni situace, zda se Vam ukaze i neco o mem zdravi a co mohu celkove ocekavat jeste od sveho zivota.... dekuji Vam a preji mnoho stesticka a pohody... Jana(Janka)
Foto
Dobrý den, Jani. Pravděpodobně se teď nacházíte v situaci, kdy si uvědomujete, že na světě nejste náhodou, že Vaše duše sem přišla něco se naučit. Všechny potíže a problémy, které jste měla nebo máte, Vás měly nasměrovat a směrují k naučení se vybudovat si odpovědné společenské postavení a kariéru. Z minulých životů umíte věci rodiny a domova, na které jste se nejspíš soustředila, a to Vám způsobilo ony těžkosti. Pokud se soustředíte na proces sebepoznání, zjistíte, co jste zač, kam směřujete..tak máte šanci zažít smysluplný zbytek života. Problémy a komplikace jsou to, co Vás k tomu má přivést. Hvězdy vám jsou k tomu nápomocny.
Dobrý den, jmenuji se Kateřina a narodila jsem se 29.9.1966 v 9:20 dopoledne. Chtěla bych se zeptat, zdali získám práci na Ostravské univerzitě v univerzitní knihovně. VŔ by mělo být začátkem září. poraďte tedy, prosím, jak uspět, případně, kde hledat jinou zajímavou práci. moc mi na tom záleží. Děkuji za odpověď a přeji hodně úspěchů v této bohulibé práci! Kateřina Koubová(Kateřina)
Foto
Dobrý den, hvězdy vám nyní přejí, lze předpokládat, že místo získáte, možná i něco lepšího. Zamyslete se nad studiem astrologie, hvězdy jsou této profesi velmi nakloněny a máte skvělou intuici.
Ahoj - 25.3.1967 Broumov, okr. Náchod 8:40hod. vztah z listopadu loňského roku - proč nelze se pohnout z místa, nepřející vlivy? jak s nimi bojovat, ignoraci? a možný "profi" pracov. úvazek v Praze jestli vyjde... Děkuji (Anna Marcela)
Foto
Dobrý den, Aničko. Hvězdy Vám nyní moc nepřejí, pokud se chcete pohnout z místa, musíte pro to něco udělat - nejlépe se seznámit s radami pro š'tastné vztahy (k dispozici na vyžádání v redakci Blesku). Pokuste se je uplatnit a vzít na vědomí. Pokud nabídnete něco netradičního, novátorského, tak by měl úvazek v Praze vyjít. Ve vztahu se vám bude dařit kolem dubna 2014, práce snad vyjde v srpnu 2014.
Mam mnohem vic, nez priznavam, a rada bych nasla muze, se kterym bych jeste dokazala par let aktivne zit. Mit milence mne uz nebavi, chci s nekym sdilet zivot spolecne. Sama jsem sportovne a kulturne zalozena, cinoroda, aktivni, zvedava. Najdu ho, nebo najde si mne nejaky muz? Mockrat dekuji za odpoved. nar.20, 1, 1953, cas narozeni jen priblizny 8:32h(Viera)
Foto
Dobrý den, zhruba za rok je velká pravděpodobnost, že potkáte osudového muže. Do té doby pracujte na sobě, a to v oblasti sebepoznání. Vaším karmickým životním úkolem je naučit se pracovat na své duši - to vyžaduje pobyt v ústraní, meditace apod. Pak lze předpokládat, že v srpnu 2014 takového partnera najdete.
Dobrý den, snad budu mít dnes štěstí a bude mi dotaz v chatu zodpovězen. Jakou šanci má vztah s tímto mužem? Já 19.2.1962. 04hod. Třebíč a on 27.1. 1958. 12hod. Břeclav. Děkuji moc za odpověď a přeji Vám vše dobré(Lucia)
Foto
Dobrý den, zdravím Vás z chatovací místnosti v redakci Blesku. Vztah má velkou šanci, je zde velká přitažlivost, schopnost spolupráce a vnímat věci stejným způsobem. Pokud oba budete chtít, lze očekávat šťastné partnerské soužití.