Jestli jste si ho zamilovali ve filmu "Návrat idiota", budete nadšeni, navigace probíhá v duchu právě této role. Liška dovede navigovat tak, že se pobavíte. "Jestli to jde, tak jeď rovně... nic neřeš, pořád rovně... až za 220 a půl metru doleva... bacha, poliši... teď toč volantem doleva."

A pokud se od vypočtené trasy odchýlíte, dostanete radu: "Jestli to jde, tak se otoč..." A když se vrátíte, zavelí: "Tak a teď to švihej po dálnici, ale bacha, tady měřej... brzdi to!"

Je vidět, že se herec i střihači řádně "vybláznili", hlášek je spousta, takže se jen tak neomrzí.


Co vás může na novince mrzet, je to, že vypočtení trasy docela trvá a někdy chybí operační paměť na opravdu dlouhé trasy. Za klady lze označit elegantní vzhled a dobrou viditelnost map díky většímu rozměru obrazovky - a to i při plném slunečním svitu. Příjemné je i snadné a přehledné ovládání dotykového displeje. Tlačítka slouží jen k regulaci hlasitosti a vypnutí přístroje.

Oceníte, že všechny položky pro zadání cíle cesty najdete na jediné stránce - vyplníte co víte a dostanete na výběr. Můžete také zvolit zájmové body - sportoviště, obchoďáky... Při průjezdu městem ale bývá mapa až přeplněná ikonkami, tudíž ztrácí přehlednost; je lépe "doplňkové" služby vypnout.

Samotná mapa je přehledná, měřítko lze jednoduše měnit. Během jízdy vidíte údaje o vzdálenosti do cíle, a čas, kdy tam dorazíte. Na základě aktuální situace na silnici, při uzavírkách nebo nehodách umí trasu změnit - díky příjmu aktuálních dopravních hlášení. Za klad lze označit i cenu, která je těsně pod 8 tisíc.