Sexy dívky a krásná auta, to prostě patří k sobě. A pokud chcete tuhle skvělou kombinaci vidět na vlastní oči, stačí vyrazit do Brna. Od soboty až do 14. června probíhá na brněnském výstavišti největší veletrh aut ve střední Evropě, Autosalon Brno 2007. Někdo má rád superrychlé sporťáky, někdo dává přednost mohutným terénním vozům nebo elegantním limuzínám. Ale všichni se určitě u nádherných aut rádi potěší pohledem na krásné dívky. Blesk prošel celou expozici před oficiálním zahájením a vybral pro vás nejvíc sexy hostesky. Posuďte sami, které automobilky měly při výběru svých hostesek nejšťastnější ruku...


Lucie Váchová (22 let) - Seat Miss ČR z roku 2003 prozradila Blesku, že řídí velmi často a ve své práci se bez svého Seatu Leon vůbec neobejde. Permanentně má ale strach, že přijde o "papíry". Protože pořád pospíchá, jezdí rychle. Až moc... Seat Altea FreeTrack se představil v Brně ve světové premiéře, je to pohledný kříženec tzv. vozu MPV a kombi.
Markéta (19 let) - Chevrolet Půvabná studentka zatím jen trénuje na parkovišti, zrovna si dělá řidičák. A strašně by jednou chtěla nějaké pořádné velké auto, nejlépe BMW! Chevrolet si od nového modelu Epica Diesel s úsporným a tichým vznětovým motorem na českém trhu hodně slibuje. Cena se pohybuje od 600 tisíc Kč.
Kateřina (19 let) - Citroën Největší trable má půvabná hosteska s parkováním Hyundaie Lantra jejích rodičů. Na parkování moc velké auto, říká. Jinak by si představovala červené, kulaté, hezké auto. "V technice se vůbec nevyznám, typ auta ať vybere chlap," říká. Citroën, to není jen roztomilé kulaté autíčko C3, ale i velká luxusní limuzína C6. Nejvýkonnější varianta s motorem o objemu tři litry a výkonu 207 koní dokáže auto pořádně rozhýbat. 200 km/hod. Žádný problém. A cena? Začíná na 1,2 milionu korun.
Veronika (16 let) - Škoda Vzhledem ke svému mládí ještě nemá řidičák, ale má celkem jasno. Víc než auta totiž miluje motorky. Začne prý na Hondě 125 a dotáhne to až na výkonného krasavce o objemu motoru 600 ccm ze stáje Kawasaki. Škodovka se v Brně chlubí mimo jiné modelem Škoda Roomster Scout. Od základního modelu se "skautík" liší hlavně novým předním a zadním nárazníkem se stříbrným spodním krytem. Cena začíná na 429 900 Kč.
Lenka (19 let) - Spyker Řidičák sice má, zatím ale nejezdí. Možná až se do nějakého plechového krasavce zakouká a našetří (vypadá to na spykera), bude všechno jinak. Spyker představuje v Brně lahůdku pro milovníky výjimečných bouráků. Spyker C 8 Spyder dokáže letět až rychlostí 300km/ hod. Cena? 8 milionů Kč!
Markéta (17 let) - Mitsubishi Nejvíc se jí líbí velká robustní auta. "Působí tak mohutně a nejlépe zdůrazňují osobnost řidiče," říká nadšeně drobná adeptka na řidičský průkaz. Že jí to ale s novým Outlanderem sluší! Krásný obr za 800 tisíc Kč nabízí místo až pro sedm lidí! Přesto to není žádný šnek, dokáže se řítit až dvousetkilometrovou rychlostí.
Tereza (22 let) - Wiesmann "Doufám, že svým příkladem vyvracím fámu, že ženy za volantem jsou postrachem," nechala se slyšet krásná hosteska. Takže jako v kultovní komedii Anděl na horách: Jezdí dobře, jezdí ráda? Nádherných aut Wiesmann Roadster se vyrobí jen na sto kusů ročně. Motor BMW o objemu 4799 ccm má výkon 367 koní. Doslova letí rychlostí až 290 km/ h. Cena začíná na třech milionech Kč.
Martina (18 let) - Renault Sympatická studentka bez uzardění přiznává, že si musí nejdřív vydělat na řidičák! Kdyby si chtěla Martina koupit nový Megane Coupé-Cabrio, u kterého pózovala, musela by našetřit 560 tisíc Kč.
Něco pro ženy Pořadatelé autosalonu se letos zaměřili na ženy. Novinky od Audi představují mužské "sex idoly" Petr Čech a Roman Šebrle! A pro všechny ženy připravili i další atrakce: * testovací jízdy pouze pro ženy * instruktor jízd - poradce * kavárna pro ženy * kosmetické show * volba Lady Car - auta, které se nejvíc líbí ženám.
Doprovodné akce * Volba Miss autosalon * vyhlášení nejoblíbenějšího vozu 4 x 4 * volba automobilu Lady car * vyhlášení autoservisu a autoopraváře * testovací jízdy s 82 typy automobilů * expozice historických vozidel * předvedení bouračky automobilů