Sympatický pár se poznal před téměř padesáti lety ve vinném sklípku. Nyní žijí přímo v zahrádkářské kolonii ve Velkém Meziříčí. „Původně jsme bydleli na bytě a tady měli jen chatku. Pak jsem to přestavěl na dům a bydlíme tady,“ vysvětlil pan Jiří. Manželé si lokalitu pochvalují. „Můžeme se tady věnovat zahrádce a s kamarády si tu zahrát country,“ vysvětlil výherce.

Málem zavěsila

Vtipná situace nastala, když se paní Vladimíra dozvěděla o výhře. „Myslela jsem si, že je to zase nějaká reklamní nabídka. Řekla jsem proto, že nemám zájem. Naštěstí mi to slečně stačila vysvětlit dřív, než jsem položila mobil,“ řekla se smíchem. O tom, jak s výhrou naloží, mají manželé jasno. „Máme tři vnoučata, takže pro ně za ty peníze nakoupíme vánoční dárky,“ rozhodl pan Jiří.

Video
Video se připravuje ...

Výherce v soutěži MEGATRHÁK Blesku Jiří Kaštan (68) rád hraje country. Tuto píseň složil společně se svými kamarády. Hynek Zdeněk

Trhají dále

Už jednou vyhráli, štěstí ale mohou zkoušet dále. A to až do 16. října! „Soutěžit budeme určitě ještě dál. Když už to jednou vyšlo…“ dodal s úsměvem pan Jiří.