"Sice hrajeme pravidelně všechny možné hry, ale v životě jsme nic nevyhráli. A to už spolu budeme padesát let. Brali jsme to tak, že když se máme tak moc rádi, jak se máme, tak prostě nemůžeme nic vyhrát. No a vida, i na nás se teď usmálo štěstí v podobě takové krásné výhry,“ řekl Blesku pan Jaroslav.

Deník Blesk kupují Pavlicovi od prvního čísla a ani jedno vydání nevynechali. „Jak se Blesk objevil na trhu, tak jsme na něj přešli z jiných novin. Původně jsme ho kupovali v obchodě, teď už jsme si ale zařídili předplatné,“ prozradil šťastný výherce s tím, že noviny má doma každé ráno v šest a přečte je s manželkou od začátku do konce. „Akorát v neděli předplatné nechodí, takže si pro Nedělní Blesk chodím do nedalekého Halenkova,“ prozradil a dodal, že při cestách pro Nedělní Blesk ho vždy doprovází kamarád Karel Malý. Ten se shodou okolností radoval z desetitisícové výhry v DENNÍ HŘE Trháku Blesku předloni!

Desetitisícovou výhru vnímá Jaroslav Pavlica jako odměnu za celoživotní dřinu. „My vlastně všechno máme, nic nepotřebujeme. Celý život jsme poctivě pracovali, tak jsem si řekl, že bychom si na stará kolena mohli dopřát nějaký relax,“ konstatoval a dodal: „Takže jak otevřou lázně v Luhačovicích, tak se tam alespoň na víkendový pobyt vypravíme.“

VIDEO: Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila

Video
Video se připravuje ...

Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila Michal Charbulák

Fotogalerie
8 fotografií