O výhru se přičinili společně. „Noviny kupuje ráno manžel, já odtrhnu nálepku a on pak posílá SMS. Blesk přečtu celý kromě sportu a pak si ho čte i manžel,“ vysvětlila paní Bohumila, jak to u nich chodí. Aktivní senioři nemají čas se nudit, bývalá zdravotní sestřička a voják z povolání jsou spolu už 50 let!

Krásné Vánoce

Chodí rádi na koncerty, výlety, starají se o zahrádku a taky si užívají čas strávený s vnoučaty. „Máme Nikolku, Danielu, Michala, Tadeáše, Rozárku a Maxmiliána. Je to radost! Když se všichni sejdeme na Vánoce, je nás třináct,“ doplňuje Bohumila. Právě na vánoční dárky pro vnoučata nejspíš padne velká část výhry. „Peníze oslavíme, ale ve dvou. Zajdeme na koncert a na dobrou večeři,“ plánuje Stanislav.

Koncert je skvělý nápad. Vlastně na ně chodíme docela často, naposledy to bylo na Duo Jamaha,“ pochvalovala si Bohumila. Ještě raději pak vyráží na víkendy mimo Prahu. „Moc se nám líbilo třeba v Podhájské,“ dodává žena s tím, že za cestování výhru neutratí. Navíc je nějakým tím pobytem občas rozmazlují děti a vnoučata.

Udrží tajemství?

Vnoučatům přitom výhru ještě neprozradili a chtějí je překvapit až pod stromečkem. „Tedy pokud to klapne a nedozví se to dřív,“ směje se Stanislav. A už vymýšlí, že by mohli pod stromeček postavit i šek od Blesku.

Fotogalerie
11 fotografií