U Koblischků je Blesk nedílnou součástí každodenního nákupu v supermarketu. „Trhání kuponu na titulní stráně je sice moje doména, ale občas se o ni podělím s manželem Kamilem (69),“ prozradila Marie Koblischková, která zároveň patří k uživatelům BLESKmobilu. A právě to se jí nyní vyplatilo.

Nejdřív se dověděla, že vyhrává týden volání zdarma. „Než jsem se vzpamatovala, zazvonil telefon podruhé a já zjistila, že získávám ještě poukaz na nákup zboží v ElectroWorldu. To už jsem šla do kolen,“ přiznává Marie, která za svůj život vystřídala několik zaměstnání. Pracovala mimo jiné jako školnice či uklízečka. 

O tom, co si za výhru v Trháku pořídí, se prý napřemýšlela až až. „Dlouho nás s manželem nic nenapadlo, ale už máme jasno. S poukazem na slevu si zajedeme do ElectroWorldu pro nový televizor. Ten, co vidíte za mnou, už pomalu dosluhuje, tak si uděláme radost,“ těší se výherkyně. 

Marie Koblischková se prý dlouho rozhodovala, jestli o dvojnásobné výhře vůbec někomu řekne. „Nejdřív to věděli jen manžel a syn Martin (42). O víkendu jsem to prozradila zbytku rodiny a dneska si to v Blesku přečtou všichni naši známí. Kamarádky budou zírat,“ směje se. 

Fotogalerie
6 fotografií