Antonín Fík je pravidelným čtenářem Blesku. Kupuje si  ho už od dubna 1992, kdy deník začal v Česku vycházet. Každý den si pro něj ráno zajde do trafiky. Tak tomu bylo i nyní. „Nejdříve jsem odtrhl samolepku na titulní straně, ale nic tam nebylo. Tak jsem se hrál Denní hru,“ říká Antonín Fík. A vyšlo to.

První výhra v životě

„Když jsem se o výhře dozvěděl, byli jsme akorát na slavnostech na rokycanském náměstí. Z Blesku mi tedy volali do největšího kraválu. Nejdříve jsem si myslel, že si dělají legraci. Nikdy v životě jsem nic nevyhrál. Ale teď je to paráda, mám velikou radost,“ smál se výherce.

A hned Blesku prozradil, na co výhra padne. „Celou cestu z náměstí domů jsme s manželkou přemýšleli, za co 10 tisíc utratíme. Máme vše, nic nepotřebujeme. Tak jsme nakonec rozhodli, že spolu pojedeme na prodloužený wellness víkend do lázní,“ řekl pan Antonín.

A kam? „Nejraději bych jela do Poděbrad, nebo Teplic. Ale rádi bychom se podívali třeba i do Mariánských Lázní či Karlových Varů,“ prozradila manželka.

Hrát se bude dál

Její manžel bude i nadále kupovat denně Blesk a hrát Trhák. Věří totiž, že by mohl vyhrát ještě jednou. „To by byl gól. Ale jsem spokojený i s tím, co mám. Ale víte, když člověk vyhraje, tak ho to opravdu potěší,“ dodal Fík.