Je to tak jednoduché… Stačí odtrhnout soutěžní kupon na titulní straně a hned zjistíte, zda vyhráváte. Nejmenší okamžitý » bakšiš« je desetikačka, ve stozích nejpopulárnějšího českého deníku však na pultech trafi k leží ale spousta výtisků, jež kupujícím »přihrají « krásných 5000 korun! V Denní hře, do které může každý jedinou SMS zaregistrovat číslo svého kuponu (výherního i bez výhry), lze zinkasovat i 10 tisíc korun!

Ve hře Trhák okamžité peněžní výhry, což jsou částky 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 a 5000 Kč nově vyplácejí výhradně pobočky České pošty. Stačí předložit výherní kupon a občanský průkaz (od 50 Kč výš). A to je vlastně celé, nic víc pro výplatu peněz třeba není…

Zaskočit pro výhru si můžete v den vydání Blesku anebo ještě v třech dnech následujících, pak kupon propadne. Pokud tedy chcete vyhrát s Nedělním Bleskem, musíte si výtisk koupit a výhru vyzvednout nejpozději ve středu.

Pozor ale, Trhák s sebou nese i spoustu dalších možností na příjemné přilepšení. Ať už si ale utrhnete bonusový kredit, či datový balíček BLESKmobil, anebo některou ze slev z nákupu na Mall.cz či v prodejní síti Electro World, kupony na poště neuplatníte.

BLESkmobilové výhry aktivujte pomocí SMS (do 5 dnů), slevy můžete přímo při nákupu uplatnit do 31. října. (viz. Jak se hraje?)

Hele, stovka! A na druhý pokus dvacka

V Trháku platí jedno zlaté pravidlo: Čím víc Blesků, tím větší naděje na výhru. A Martina Šedivá (24) z Prahy se o jeho platnosti přesvědčila hned včera ráno: štěstí se na ni usmálo hned dvakrát!

Na poště si Martina rovnou po výhře koupila další výtisk a hle! Výhra
Autor: Daniel Černovský

Páteční Blesk si kupuje pravidelně kvůli televiznímu magazínu. Když si odtrhla výhru sto korun, tak ji to navnadilo, že si v trafice řekla ještě o druhý výtisk. A co myslíte? Měla je tam! Tři stejné symboly s další výhrou, tentokrát 20 korun. „Nevěřila jsem svým očím,“ řekla Blesku, když ji zastihl při výběru vyhraných peněz na hlavní poště v Jindřišské ulici.

PETRA KAPRHÁLOVÁ (44) Z PLZNĚ: Pět Blesků pro trafikantku

Hned pět výtisků si v den zahájení Trháku koupila Petra Kaprhálová (44) z Plzně. I když pracuje jako trafi kantka, noviny si musí koupit jako každý jiný občan. „Vždy, když je nějaká soutěž v Blesku, tak ji hraju. Naposledy jsem štěstí neměla, tak věřím, že teď se dočkám. Výhra by se mi hodila, aspoň těch pět tisíc,“ svěřila se Blesku paní Petra. Nálepky z výtisků plánovala strhnout až doma. „Kdybych to udělala hned a nic bych nevyhrála, tak bych mě to štvalo celý den. Takhle se mám aspoň na co těšit,“ dodala Petra Kaprhálová.

Petra Kaprhálová (44) zlzně
Autor: Daniel Černovský

LIBUŠE FUCHSOVÁ (60) Z ČERNČIC: Premiéra s Trhákem!

Zkusit štěstí s Trhákem se rozhodla i Libuše Fuchsová z Černčic na Lounsku. „Nikdy jsem přitom nehrála, nekupovala jsem losy, nesázela. Tohle je pro mě premiéra,“ řekla. Výhru by podle svých slov uvítala. „Nejlépe tu nejvyšší, abych mohla vzít vnoučata na pěknou dovolenou,“ dodala s úsměvem. Napoprvé včera štěstí neměla, nijak ji to ale neodradilo. Hrát prý bude dál!

Libuše Fuchsová (60) z Černčic
Autor: Daniel Černovský

LIBUŠE SUKOVÁ (74) ZE ZBÝŠOVA: Jen se po nich zapráší...

Spojila příjemné s užitečným. Páteční plánovanou cestu ze Zbýšova do Brna spojila důchodkyně Libuše Suková (74) s nákupem Blesku. A protože startoval Trhák, vzala rovnou tři výtisky. „Takhle soutěž je zajímavá, člověk se těší, že to vyjde. A když ne, má šanci to zkusit hned nazítří,“ usmívá se věrná čtenářka Blesku. V malém městečku za Brnem je jediná potíž, její oblíbený deník většinou zmizí ze stánků a obchodu hned časně ráno. „Asi si budu muset kvůli Trháku přivstat,“ usmívá se paní Suková.

Libuše Suková (74) 7e Zbýšova
Autor: Daniel Černovský

MICHAL ŽIGA (71) Z HRADCE KRÁLOVÉ: Nevadí, že to hned nevyšlo!

Hned dvakrát zkusil štěstí v den zahájení soutěžní hře Blesku Trhák důchodce Michal Žiga (71) z Hradce Králové. Před obědem vyrazil koupit dva výtisky nejčtenějšího deníku v Česku. „Byl bych rád, kdybych získal aspoň těch pět tisíc korun. Dal bych je vnoučatům,“ řekl senior. I když po odtržení kuponu na titulní straně Blesku v obou případech výhru nenašel, soutěžení nenechá. „Mám na to ještě měsíc, tak snad to vyjde,“ uzavřel čtenář.

Michal Žiga (71) Z Hradce Králové
Autor: Daniel Černovský

Fotogalerie
9 fotografií