Značka i model auta jsou již vybrány a nyní je potřeba zvolit důvěryhodného partnera pro financování vašeho vozu. V první řadě vsaďte na výběr ověřené a zkušené společnosti, díky které získáte kvalitní služby. Pokud nechcete mít s provozem automobilu příliš starostí a vůz vnímáte spíše jako spotřební zboží, pak volte financování formou operativního leasingu od Volkswagen Financial Services (dříve ŠkoFIN).

Výhody operativního leasingu

Dříve byla tato služba doménou firemní klientely. Od června 2014 se díky Volkswagen Financial Services rozšířila i pro soukromé osoby a stala se velmi vyhledávanou formou financování nového vozu. Volkswagen Financial Services nabízí v závislosti na značce hned dva typy operativního leasingu -  se službami, nebo bez nich. Balíček se službami zajišťuje kompletní servis vozidla, včetně zimních pneumatik a jejich přezutí. V měsíčních splátkách je také zahrnuto havarijní pojištění, pojištění skel a asistence právní ochrany. Tím tedy odpadají starosti spojené s každodenním provozem vozidla. Velkou výhodou je to, že se po zaplacení sjednané měsíční splátky kromě nákladů na pohonné hmoty nebo koupi dálniční známky, nemusíte o nic dalšího starat.

Kvalitní a profesionální přístup

Ve chvíli, kdy leasingová smlouva skončí, jsou vozy nabídnuty k prodeji prostřednictvím certifikovaných programů ojetých automobilů. Operativní leasing se za více než rok stal moderní vyhledávanou službou i díky tomu, že se zařadil po boku výhodného úvěru s poslední mimořádnou splátkou, k efektivním nástrojům zajištění mobility.