Jiří Klepáč denně převáží cestující z Benešova do Prahy, a to už 42 let. Ve volném čase rybaří, luští křížovky a vášnivě sbírá houby. S Bleskem prý hrál poprvé a hned po dvou dnech se mu to vyplatilo. Podíl na výhře měla ale i manželka Hana (60). „Nestihl jsem obejít trafiky v okolí, tak jsem požádal manželku, ať mi pomůže sbírat BLESKAČKY,“ odkrývá Jiří Klepáč tajemství výhry, při níž, jak je vidět, zafungovala rodinná týmová strategie.

Klepáčovi mají dvě dospělé děti, tři vnoučata a společnost jim doma dělají dvě kočičky, kterých se ujali, protože byly týrané.

A co udělají s výhrou, odpovídající průměrnému platu v ČR? „Peníze použijeme na dokončení rekonstrukce bytu a chceme si pořídit novou, pohodlnou sedačku,“ prozrazuje Jiří Klepáč, který sice s Bleskem dříve nehrál, ale je jeho pravidelným čtenářem.

Šek v hodnotě 26 637 korun předal zástupce redakce po přepočítání a ověření nasbíraných BLESKAČEK. A když bylo vše v pořádku, následnou radost neskrýval ani pan Jiří, ani usměvavá manželka Hana, bývalá učitelka v mateřské škole.

Neváhejte hrát!

O průměrnou měsíční mzdu se hraje s Bleskem každý den, i vy si tak můžete splnit svůj malý sen třeba už dnes! A pokud budete BLESKAČKY sbírat po celou dobu trvání soutěže, můžete vyhrát dokonce roční plat ve výši 319 644Kč.

Rady a doporučení

➤ Domluvte se s přáteli, ať také sbírají BLESKAČKY. Čím více vás bude, tím vyšší šanci na výhru máte.

➤ O denní výhru hrajete jen s BLESKAČKAMI uveřejněnými ten konkrétní den. Tedy o pondělních 26 637 Kč jste mohli hrát jen s pondělními kupony. Nepřipočítávejte si hodnoty BLESKAČEK z minulých dnů!

➤ Pokud se sejde více soutěžících, kteří v konkrétní den nasbírají stejnou hodnotu BLESKAČEK, rozhodne mezi nimi tzv. rozstřel, který bude probíhat formou vědomostních otázek.

➤ Nezkoušejte kupony kopírovat! Blesk má mechanismy kontroly, které podvodníky odhalí!

Video
Video se připravuje ...

Hrajte s Bleskačkou denně o průměrný plat Blesk