Co je na Valentýna čeká?

Bude dobré, když si pečlivě naplánují, co chtějí prožít. Je velmi pravděpodobné, že plány se jim také podaří naplnit. Je možné, že na ostatní budou tak trochu působit jako nenápadný buldozer. Pomalu, ale jistě půjdou za svým a také toho dosáhnou. Energii a výdrž by měli mít velikou. Velice úspěšní by mohli být v navazování nových vztahů, experimentování a svádění.

Jaký dárek je potěší?

Seriózní a decentní oblečení a doplňky, kvalitní diář, příruční taška – dokladovka nebo peněženka, golfové hole, naučné knihy, nářadí na zahradu, grilovací souprava, kniha.

Čím je pohostit?

Chutě mají rádi trpké a hořké. Na stole se u nich často objeví česnečka, klasický hovězí vývar, maso na houbách, přírodní medailonky s bylinkovou omáčkou, zeleninové a ovocné saláty, nepohrdnou zvěřinou. Ve výběru jídel upřednostňují názor, že účel světí prostředky.

Co je vzrušuje?

Kozoroh v sexu projevuje s velkou dávku konzervativnosti a neochoty pouštět se do nějakých experimentů či porušování zavedených pravidel. Jeho sexuální život tak mnohdy bývá značně omezen, snaží se i do této oblasti života vnášet důstojnost. Mají rádi divoké, tvrdší, přitom ale vážné milování.

JAK JE SBALIT?

Vyhýbejte se květnaté mluvě, soustřeďte se na fakta a vážná témata. Nedělejte si z nich legraci. Dejte jim možnost vás poučit a nechat se obsluhovat.